23.4 C
Craiova
luni, 8 august, 2022
Știri de ultima orăPoliticaCe le transmite românilor premierul Florin Cîțu, de Paște. Când vom reveni la normalitate

Ce le transmite românilor premierul Florin Cîțu, de Paște. Când vom reveni la normalitate

Premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj românilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Acesta a scris pe pagina sa de socializare că „întâmpinăm Paștele cu încrederea că vom depăşi cu bine perioada dificilă pe care o traversăm şi vom reveni cât mai repede la normalitate”.

Premierul afirmă că eforturile individuale și comune „își arată zi de zi beneficiile pentru sănătatea noastră, viața socială și economică”, iar „renunțările noastre de până acum au dat și dau în continuare roade”.

„Iubirea față de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate și responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reușească să salveze vieți și să aline suferințe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetățeni să desfășoare activitatea în condiții de siguranță și să-și îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit.

Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun. Depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru. Este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate”, este mesajul transmis de Paște de către Florin Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS