8 C
Craiova
sâmbătă, 28 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Politica VIDEO / Manda şi-a pus activul de partid să se lepede de trei ori de Ponta

VIDEO / Manda şi-a pus activul de partid să se lepede de trei ori de Ponta

-

În stilul lui Dragnea (“Vreţi să mai fiu preşedintele vostru?”), şeful PSD Dolj, Claudiu Manda, a consultat membrii filialei în problema unei eventuale alianţe locale cu PRO România, partidul lui Victor Ponta. În Conferinţa Extraordinară a filialei, care a avut vineri, Manda şi-a întrebat subalternii: “Avem noi nevoie, în Dolj, de vreo alianţă cu Victor Ponta?”. “Nuuu…”, i s-a răspuns din sală. Răspunsul anemic nu l-a mulţumit, aşa că a repetat întrebarea, pe un ton mai ridicat, până i s-a răspuns pe măsură.

În treacăt, Manda nu a ratat ocazia să arunce săgeţi şi către fosta sa şefă de partid, Viorica Dăncilă, care “a venit la şedinţa de CEx cu un punctaj făcut de consultanţi”. Şeful PSD Dolj a cerut activului de partid să se pregătească de alegeri parlamentare anticipate, care vor avea loc “în acelaşi timp” cu localele. De altfel, el a precizat că acesta este mandatul cu care va merge la şedinţa CEx de vineri seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Noul coronavirus aduce restricții în mai multe comune doljene

Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, astăzi, o Hotărâre prin care se instituie restricții în mai multe comune dojene. Restricțiile intră în vigoare duminică, pe 29 noiembrie.

ȘTIRI GdS

Noul coronavirus aduce restricții în mai multe comune doljene

Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, astăzi, o Hotărâre prin care se instituie restricții în mai multe comune dojene. Restricțiile intră în vigoare duminică, pe 29 noiembrie.

8.134 cazuri noi de COVID-19 în România. Record de...

Alte 8.134 cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România, în urma a circa 33.000 de teste efectuate. Bilanțul a ajuns la 465.982, conform datelor transmise sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică. În ultima zi au decedat alte 161 de persoane, iar la terapie intensivă sunt internați 1.249 de pacienți în stare gravă, o cifră record.

URADMonitor îi răspunde șefului Gărzii de Mediu Dolj

Reprezentanții rețelei de monitorizare a mediului URADMonitor au postat pe pagina de Facebook ”Ce respir?” un răsuns la comentariile comisarului șef Gheorghe Calinoiu de la Garda de Mediu Dolj. Acesta a susținut în Gazeta de Sud că nu are încredere în senzorul independent montat de URAD și nici măcar nu știe ce fel de senzor este.

F1 / Lewis Hamilton, lider autoritar în prima sesiune...

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) a dominat prima sesiune de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Bahrainului, a 15-a etapă a Campionatului Mondial...

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis în baia Spitalului...

O pacientă de 55 de ani, internată cu COVID-19, s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situată la etajul al patrulea, unde se află internaţi bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Valabilitatea voucherelor de vacanță, prelungită până în decembrie 2021

Guvernul a adoptat un act normativ care prevede prelungirea valabilității voucherelor de vacanță emise în 2019 și în 2020 până la sfârșitul anului viitor.