10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiberalii acuză Primăria Craiova că a transformat poliţiştii comunitari în paznici

Liberalii acuză Primăria Craiova că a transformat poliţiştii comunitari în paznici

Liberalii doljeni au organizat miercuri obişnuita conferinţă de presă lunară, pentru a-şi spune opinia în legătură cu cele mai importante probleme ale oraşului. Consilierul municipal Flavius Sirop a criticat decizia municipalităţii de a nu furniza permanent căldură în locuinţe în această perioadă friguroasă. “Mi se pare total nepotrivit pentru un oraş din UE. Poate uniinu vor căldură de acum, pentru a nu plăti. Dar există soluţii, pot să ţină robineţii de la calorifere închişi. Eu cred că decât să plătim medicamente mai bine plătim căldură”, a afirmat Sirop.

El a făcut şi la referire şi la situaţia de la “Odobleja” şi a spus că liberalii nu vor fi niciodată de acord cu declasarea instituţiei de la rangul de colegiu, aşa cum se prefigurează. La rândul său, consilierul judeţean Cosmin Călin a făcut din nou apel la autorităţile judeţene să găsească o întrebuinţare pentru Stadionul “Tineretului”. “La mai bine de un an de la apariţia hotărârii de guvern prin care stadionul a fost preluat de consiliul judeţean, nu s-a întâmplat nimic cu el. Ar fi bine să întrebăm craiovenii ce-şi doresc să facem acolo”, a spus Călin.


Consilierul municipal Marian Vasile a acuzat administraţia PSD că a făcut din Craiova “raiul infractorilor” pentru că 220 din cei 290 de poliţişti locali au fost mobilizaţi să păzească panourile cu afişe electorale. “Au transformat poliţiştii locali în nişte pândari. Legea spune că trebuie asigurată integritatea acestor afişe, nu spune că trebuie păzite permanent. Se găsesc soluţii, poliţiştii pot să patruleze. Vom solicita primarului anularea acestei dispoziţii”, a concluzionat Vasile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS