13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalLiderul PNL, Cristian Bușoi, reacție la adresa PSD pe facebook

Liderul PNL, Cristian Bușoi, reacție la adresa PSD pe facebook

Liderul PNL, Cristian Buşoi a scris, astăzi, pe Facebook că PSD nu are cum să adune 234 de voturi pentru ca Guvernul să obţină sprijinul necesar în Parlament. El a mai adăugat că premierul Viorica Dăncilă ar trebui să accepte realitatea şi să scurteze criza politică prin care trece România, scrie Mediafax.

Aritmetica parlamentară este clară. Doamna Dăncilă nu are de unde să adune 234 de voturi pentru ca Guvernul PSD să obţină sprijinul necesar. Opoziţia trebuie să înţeleagă că România nu trebuie să se scufunde, ca noi să o salvăm. România trebuie să evite o criză politică prelungită. Suntem într-o criză guvernamentală. Guvernul Dăncilă nu mai are sprijinul politic necesar şi nici suport popular. Preşedintele le-a spus cu subiect şi predicat că sunt obligaţi să respecte Constituţia, să meargă în faţa Parlamentului şi să ceară un vot, a scris, astăzi, pe Facebook, europarlamentarul PNL Cristian Buşoi.

Liderul PNL a mai scris că premierul Viorica Dăncilă nu acceptă realitatea, ceea ce prelungeşte perioada crizei politice.

Vezi aricolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS