16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalDan Barna cere demisia Guvernului Dăncilă

Dan Barna cere demisia Guvernului Dăncilă

Deputatul USR Dan Barna a acuzat Guvernul de iresponsabilitate, în urma amânării dezbaterilor de miercuri din Comisia Juridică privind Legea recursului compensatoriu. Acesta i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să solicite demisia Guvernului Viorica Dăncilă, scrie MEDIAFAX.

Astăzi, în cadrul Sesiunii Extraordinare a Parlamentului, la finalul ei, a fost respinsă Legea Amnistiei şi Graţierii, un lucru foarte bun, însă a fost amânată, a fost practic tergiversat recursul compensatoriu, adevărata problemă a sistemului în momentul de faţă. Până astăzi, vedem că au fost eliberate peste 800 de persoane condamnate pentru omor, aproape 600 condamnate pentru viol şi aproape 200 condamnate pentru trafic de copii, aceşti infractori foarte periculoşi au fost eliberaţi, a declarat, miercuri, preşedintele USR Dan Barna, în Parlament.

Deputatul USR consideră că amânarea dezbaterii reprezintă un pretext al Guvernului, care şi-ar ascunde adevăratele intenţii în spatele unui alt proiect de lege, dat fiind faptul că Legea recursului compensatoriu a fost dezbătută şi pe 27 august, la cererea Opoziţiei.

Vezi articolul integral AICI

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS