25.3 C
Craiova
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
O persoană neașteptată v-ar putea face o declaraţie care să vă facă să simţiţi fluturași în stomac. Bucuria va fi mai mare cu cât sentimentul este reciproc și, în sfârșit, vi se îndeplinește o dorinţă ascunsă. Cei mai norocoși pot să primească și un bonus la salariu.

TAUR
Taurii trec printr-o perioadă mai dificilă. Nu refu-zaţi ajutorul sau sfaturile celor dragi, nu ar strica nici să vorbiţi cu un specialist. Aveţi nevoie de o distragere, de o activitate care să vă ajute să vă recăpătaţi veselia. Profitaţi de weekend și plănuiţi o zi de relaxare.

GEMENI
Impasul financiar nu se va rezolva dacă nu luaţi măsuri drastice. Nu mai cedaţi tentaţiilor și nu mai cheltuiţi bani pe care nu îi aveţi. Dacă aveţi nevoie de ajutor, cereţi sfatul unui membru al familiei. Soluţii există, trebuie doar să fiţi consecvenţi în aplicarea lor.

RAC
O persoană de care eşti atras pare să fie interesată de altcineva. Asta ar putea trezi în tine gelozia şi nesiguranţa. Nu te stresa prea mult din cauza asta. Încearcă să afli faptele, înainte să laşi situaţia să te afecteze. Seara, ai mai multe invitaţii la evenimente sociale.

LEU
Cineva ascunde lucruri faţă de tine. Intuiţia ta îţi va spune probabil cine este această persoană. Încearcă să o convingi să fie mai deschisă, fără să pui presiune. Treburile neterminate te-ar putea înnebuni. Fă ce este mai crucial și lasă restul deoparte.

FECIOARĂ
Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanţele te împiedică. Găsește altceva de făcut. Un proiect pe cont propriu are nevoie de atenţia ta, iar aceas-tă provocare te va ţine ocupat ore întregi. Azi, ia cina în oraș, pentru că meriţi.

BALANŢĂ
Zi plină de provocări: un eveniment neașteptat, o întâlnire cu o persoană din trecut sau posibilitatea de a face parte dintr-un proiect îndrăzneţ. Răbdarea nu este recomandată, ci acţiunea rapidă, iniţiativa, decizia la cald. Important este să nu pierzi ocazia.

SCORPION
Scorpionii pot avea surprize sentimentale, în special dacă nu au un partener de viaţă. Un schimb de mesaje nevinovat ascunde sentimente ce cresc, iar momentul în care cărţile vor fi date pe faţă se apropie cu pași repezi. Pregătește-te pentru o perioadă de neuitat.

SĂGETĂTOR
Puteţi fi puși în situaţia de a lua decizii dificile, cu impact semnificativ asupra viitorului. Nu este bine să reacţionezi din instinct, la repezeală. De fapt, nu ar trebui să reacţionezi, ci să iei situaţia în propriile mâini, să calculezi totul din timp și să te ţii de planul tău.

CAPRICORN
Zi extrem de obositoare, în care trebuie să finalizaţi proiecte importante. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să vă organizaţi cât mai bine. De aseme-nea, mare grijă la comunicarea cu cei dragi, este posibil să apară un conflict în familie. Seara, primeşti un cadou neaşteptat.

VĂRSĂTOR
Uiţi de probleme, de conflictele de la serviciu şi vrei să petreci ziua într-o relaxare totală. O sesiune de cumpărături îţi oferă șansa să achiziţionezi lucruri la preţuri reduse. În plan sentimental, însă, fii reţinut, nu este ziua cea mai potrivită pentru experienţele în dragoste

PEȘTI
O întâlnire cu cineva din trecut îţi dă viaţa peste cap. Discută cu el despre asta și încearcă să îţi păstrezi echilibrul emoţional. Spre seară, te mai liniștești și lucrurile se aşază la locul lor. Uită-te la un film, citește o carte, gândește-te la un hobby sau să pornești o afacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS