4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Fii onest, corect, res-pectă regulile, normele, principiile, altfel riști să faci greșeli, să fii sancţionat, apostrofat, să plătești o amendă. Nu alege drumul cel scurt pen-tru că nu este cel norocos astăzi. Privește înainte, cu răbdare și încredere, și nu sări peste etape.

TAUR
Știi ce te poate ajuta astăzi mult să revii la o stare mai bună? Să te apuci să faci ordine! În momentul în care vei face curăţenie, fie că va fi vorba despre casă sau despre bi-rou, la nivel vibraţional vei face curăţenie și în sufletul tău, în gândurile tale.

GEMENI
Cauţi să tranșezi cât mai bine lucrurile, să le delimitezi astfel încât să nu amesteci treburile de serviciu cu cele legate de familie, de cămin, sarcinile în care vei da dovadă de pragmatism, de cele în care te poţi baza pe intuiţie. Cauţi să clarifici, să organi-zezi, să împarţi.

RAC
La capitolul muncă, finanţe și co-municare lucrurile decurg bine, de aceea astrele te sfătuiesc să te concentrezi serios asupra acestora și să te folosești de aceste avan-taje sau energii benefice. Cadru astral bun să ieși în evidenţă, să te afirmi, să-ţi expui opinia.

LEU
Astăzi dai dovadă de multă energie, ai tot felul de idei, ești mai liber, mai revoluţionar. Cu toata acestea, ar trebui să fii mai atent la modul în care comunici, pentru că nu vrei să superi pe cineva cu cuvinte pe care poate nu le-ai cântărit prea bine înainte. .

FECIOARĂ
Sunt bine aspectate demersurile legate de serviciu, de carieră, de afaceri, de ascensiunea ta socială. Te poţi apropia mult de obiectivul dorit, de succes, dacă vei ţine cont de părerea sau soluţiile oferite de cineva mai în vârstă sau cu mai multă exprienţă

BALANŢĂ
Este bine aspectat lucrul cu hârtiile şi cele care au legătură cu tehnologia. Cineva se oferă să te ajute, să te ghideze, şi trebuie să nu refuzi, să fii atent la ce ţi se sugerează. Sunt favorizate și interacţiunile cu autorităţile, cu per-soane aflate în poziţii de decizie.

SCORPION
O zi bună dacă te gândești să te apuci de ceva nou sau dacă simţi că acum este momentul să începi o nouă etapă. Sunt bine aspectate și legăturile cu imobiliarele, cu căminul, dar și cele le-gate de bănci, de vânzări. Per total, o zi energică, profitabilă, norocoasă.

SĂGETĂTOR
Te concentrezi asupra chesti-unilor serioase ce ţin de sfera vieţii per-sonale. Pui pe hârtie sau analizezi în minte toate responsabilităţile care nu suportă amânare sau care au nevoie de implica-re din partea ta. Cauţi strategii, metode, faci planuri, cauţi sprijin.

CAPRICORN
Dai dovadă de respon-sabilitate și iei decizii înţelepte legate de o călătorie, studiu, străinătate. Zi bună pentru tot ce ţine de relaţionarea cu familia extinsă, de aceea ar fi bine să te folosești de această energie și să reiei anumite legături sau să iniţiezi unele discuţii.

VĂRSĂTOR
Discuţii, fie mai plăcute, fie mai puţin plăcute, dar ai nevoie să afli unele lucruri sau să le clarifici la timp. Înarmează-te cu răbdare azi și rămâi focusat pe planul tău, pe ideile tale, nu te lăsa copleșit de emoţii, influenţat de credinţele și convingerile celorlalţi.

PEȘTI
Ai parte de în-tâmplări interesante, de parcă ce gândești aceea se întâmplă, de aceea ai grijă mare la gânduri-le pe care le ai. Evită negativitatea, toxicitatea, fii înţelept și stai depar-te de bârfe. Sunt bine aspectate sincronicităţile, concidenţele, previziunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS