17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleaşi vise şi idealuri ca voi vă oferă posibilităţi deosebite de dezvoltare personală, dar şi satisfacţia lucrului bine făcut şi de folos şi altora. Dozaţi-vă eforturile şi elanul deoarece riscaţi să vă neglijaţi relaţiile cu cei apropiaţi. Odihniţi-vă mai mult.

TAUR
Întâlnirile, dialogurile, activităţile cu prietenii vă aduc informaţii importante pentru dezvoltarea personală şi profesională. Poate fi nevoie să vă remodelaţi gândirea şi felul în care vorbiţi. Debarasaţi-vă de persoanele inoportune şi deschideţi-vă către altele noi. A doua parte a săptămânii vă predispune la izolare şi meditaţie interioară.

GEMENI
Sfera profesională este animată din plin. Fiţi prudent. Vi se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să vă schimbaţi profesia şi condiţiile de muncă. Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social vi le puteţi schimba în sens pozitiv, dar trebuie să depuneţi eforturi serioase şi pe termen lung.

RAC
Sunt momente bune pentru a vă schimba viziunea asupra vieţii. Beneficiaţi de suport astral atât pentru a vă modela personalitatea, gândirea, cât şi pentru a vă ocupa de treburile cotidiene. Dacă sunteţi implicat într-un program de instruire, sunt posibile altercaţii cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu.

LEU
Pornind de la banii şi bunurile administrate în comun cu alţii, toate relaţiile vor fi supuse unei revigorări. Disputele din sfera muncii vă vor impulsiona să vă folosiţi mai eficient talentele şi veniturile. Achitaţi-vă la timp facturile, taxele sau alte datorii faţă de ceilalţi. Sunt zile bune pentru planificarea unor călătorii sau studii pe termen lung.

FECIOARĂ
Un prieten sau un protector vă poate da sfaturi bune referitor la serviciu sau la domeniul profesional în care lucraţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentul aparatului cardio-vascular. Dozaţi-vă eforturile, adoptaţi o dietă potrivită şi odihniţi-vă regulat. Pot apărea colaborări noi sau o cerere în căsătorie.

BALANŢĂ
La locul de muncă se petrec multe schimbări, fiţi prudent şi prezent. Relaţiile colegiale sunt tensionate, selectaţi-vă priorităţile profesionale şi evitaţi provocările celorlalţi. Sănătatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesională. Odihniţi-vă şi plimbaţi-vă mai mult în aer liber.

SCORPION
Ar fi bine să stabiliţi limite vizavi de cerinţele pe care vi le adresează cei dragi, altfel riscaţi să rămâneţi atât fără energie vitală, cât şi fără resurse materiale. Pe de altă parte, nevoile sentimentale sunt mari şi în continuă schimbare. Ceea ce vă oferă persoanele existente acum în preajmă este departe de ceea ce vă doriţi.

SĂGETĂTOR
Debutul săptămânii vă aduce multe dialoguri cu cei apropiaţi. Gândirea vă este focalizată pe bani şi bunuri materiale pe care le puteţi obţine şi folosi de la şi prin alţii. Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte pentru a rezolva chestiuni profesionale sau personale. Fiţi prudent şi ţineţi cont de nevoile sau doleanţele familiei.

CAPRICORN
Gândirea şi comunicarea vă sunt îngreunate, fiţi prudent, ascultaţi mai mult, dar vorbiţi direct şi la obiect. Evitaţi deciziile majore, declaraţiile de orice fel şi implicarea în activităţi profesionale care presupun mult efort intelectual. Sunt momente excelente pentru a vă îmbunătăţi condiţiile de trai de acasă.

VĂRSĂTOR
Se conturează veşti importante legate de veniturile obţinute la serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea şi de aici aveţi posibilitatea de a câştiga bani mai mulţi. Este adevărat că şi eforturile vor fi pe măsură, dar vă veţi descura excelent.

PEȘTI
Sunt momente bune pentru a vă reformula personalitatea, modul de relaţionare cu cei din jur, dar şi pentru a vă răsfăţa cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon şi cu ceva mai mult somn. Energia vitală se amplifică şi veţi reuşi să vă rezolvaţi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât şi treburile personale de acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS