22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Timpul trece mult prea lent, parcă, dar nu vă deranjează deloc acest ritm, pentru că vă oferă starea potrivită pentru a vă ocupa pe îndelete de o acţiune care oricum nu poate da rezultate peste noapte. Sunteţi mulţumit că vi se oferă acest răgaz, că nimic stresant nu vă împinge de la spate, ca atare veţi vedea cum se clădește totul sub ochii dumneavoastră.

TAUR
Sunteţi obosit de atâtea conflicte și neînţelegeri în mediul profesional, dar vă puteţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor dumneavoastră. Încercaţi să nu vă enervaţi și nici să ridicaţi tonul la orice fleac, pentru că unele lucruri pot trece mai ușor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc.

GEMENI
Conflictul în care sunteţi implicat ajunge într-un punct periculos. Indiferent că vă certaţi cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau vă pierdeţi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu aţi fi dorit să se ajungă aici. Consideraţi că singura ieșire din război este capitularea, întorcând spatele oricăror încercări de negociere.

RAC
Prietenii sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră azi și luaţi legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu noutăţile din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru că e o săptămână perfectă să ieșiţi într-o excursie sau la un grătar. Aţi putea sta ore în șir la palavre la telefon cu amicii.

LEU
Planurile dumneavoastră sunt stricate de o veste care cade ca o bombă. Vă treziţi brusc la realitate și suferiţi amarnic, pentru că nu v-aţi luat măsuri de precauţie din timp. Aţi fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar aţi continuat să vă jucaţi cu focul. Dacă v-aţi fi oprit la timp, aţi fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vedeţi cu ochii dumneavoastră efectele propriilor imprudenţe.

FECIOARĂ
Jucaţi rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea dumneavoastră. Aţi avut un moment de inspiraţie pe care l-aţi expus și altora, care au considerat că ideea e profitabilă și merită pusă în practică.

BALANŢĂ
Nu vă înţelegeţi cu nimeni, doar familia e alături de dumneavoastră necondiţionat și vă ţine partea, orice aţi spune! Nu puneţi la suflet criticile și afronturile care vin de la lume, pentru că nu puteţi fi pe placul tuturor întotdeauna. Unii se opun din încăpăţânare sau orgoliu, alţii nu sunt de acord cu punctul dumneavoastră de vedere.

SCORPION
Aţi așteptat această săptămână ca să faceţi o mare schimbare de direcţie în planuri. Plănuiaţi de multă vreme să porniţi pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, iar acum consideraţi că e timpul să-i daţi startul!

SĂGETĂTOR
V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptaţi și nu vreţi pentru nimic în lume să vă mai gândiţi și la alte variante. Această atitudine încăpăţânată sau rigidă vă poate ţine departe de o mulţime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunţaţi la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care v-aţi făcut-o cândva, și acceptaţi schimbările din mers.

CAPRICORN
Dacă vreţi să aveţi o săptămână de succes, încercaţi să faceţi echipă cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care aveţi încă foarte multe de învăţat. Staţi mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie anterioară celei din care faceţi parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi utile.

VĂRSĂTOR
Aţi tot amânat acest moment de frică să nu luaţi o decizie greșită, dar trebuie să vă hotărâţi să spuneţi stop și să închideţi un capitol din care nu mai aveţi nimic de câștigat. E ca și cum presimţeaţi că vine finalul unei etape, dar, ca să nu pierdeţi tot ce aţi construit până acum, aţi tot tergiversat finalul.

PEȘTI
Aveţi mari reţineri înaintea unui proiect pe care l-aţi pregătit destul de bine, dar aveţi un presentiment că ceva nu e în regulă: ori nu e cel mai bun moment să-i daţi drumul, ori nu deţineţi toate resursele necesare unui succes deplin, ori vedeţi în ochii celor din jur un dram de neîncredere ce vă influenţează negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS