10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Controlaţi-vă un pic atitudinea jucăuşă în faţa unor persoane care nu ştiu să aprecieze glumele şi pot reacţiona agresiv. Trebuie să le arătaţi clar că e doar o ironie şi nicidecum un atac la persoană, altfel vă puteţi trezi în mijlocul unei răzbunări furibunde. Ambalaţi glumele într-o formă mai vizibil umoristică, deoarece aveţi ghinionul de a avea în preajmă oameni care nu au deloc simţul umorului.

TAUR
Iubirea e planul celor mai frumoase discuţii, declaraţii, vorbe dulci. Sunteţi mult mai romantic şi tandru şi reuşiţi să exprimaţi în cuvinte ceea ce simţiţi, astfel încât să alungaţi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Primiţi, la rândul dumneavoastră, cele mai calde gesturi de afecţiune şi nu puteţi avea parte decât de clipe perfecte în doi.

GEMENI
Vă simţiţi blocat într-o zonă fără ieşire în care aţi alunecat nu demult şi, în loc să vă adunaţi forţele ca să depăşiţi impasul, parcă vă afundaţi şi mai adânc în el. Soluţii, cu siguranţă, există, dar nu le găsiţi dacă aveţi prieteni pesimişti, care nu ştiu altceva decât să vadă partea negativă a lucrurilor.

RAC
Intraţi azi în legătură cu o persoană care vă inspiră autoritate şi putere. Vă simţiţi protejat în preajma sa şi aveţi numai de câştigat de pe urma prieteniei pe care v-o oferă. Bucuraţi-vă cât mai mult de compania sa, pentru că vă este superior în multe privinţe. Îl priviţi cu respect și cu admiraţie.

LEU
Aţi trecut cândva printr-o situaţie care n-a ieşit tocmai bine, iar acum, când sunteţi pus într-o situaţie similară, nici nu aveţi curajul să mai încercaţi ceva, ca nu cumva să se repete totul. Se presupune că aţi învăţat deja din lecţiile trecutului, ca atare nu are rost să fiţi acum atât de temător şi excesiv de prudent. Luaţi măsuri de precauţie ca să nu repetaţi aceeaşi greşeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să faceţi nimic.

FECIOARĂ
Ancoraţi-vă în realitate pentru că nu e momentul să vă lăsaţi furat de iluzii şi vise deşarte. E vremea unei decizii în care trebuie să daţi dovadă de claritate, de pragmatism, de siguranţă, în care nu vă puteţi permite să vă jucaţi sau să experimentaţi. Vă bazaţi doar pe ceea ce ştiţi exact, pe lucrurile scrise negru pe alb.

BALANŢĂ
O dispută care v-a cam dat peste cap în ultimele zile are şanse să revină la normal. Este o reconciliere binevenită, o discuţie clarificatoare care alungă motivele de îndoială sau neînţelegerile, totul e să priviţi cu detaşare situaţia care a născut animozităţi şi să vă arătaţi dispus să iertaţi şi să uitaţi. Dacă la originea conflictului s-a aflat o sumă de bani, ar fi bine ca acela care v-a dezavantajat să restabilească echilibrul în acest sens.

SCORPION
Nimeriţi la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţineţi partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care aţi putea face parte. Nu ţineţi nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încercaţi să îi puneţi la masa tratativelor cu calm şi toleranţă.

SĂGETĂTOR
Mare grijă la schimbarea de direcţie pe care o decideţi azi, pentru că e posibil să nu luaţi cea mai înţeleaptă decizie. Nu vă grăbiţi, nici măcar dacă sunteţi strâns cu uşa, pentru că tot ce faceţi sub imperiul vitezei poate ieşi prost. Nici veştile de departe nu sunt prea bune azi, încât contactele cu alte ţări sau alte localităţi par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente.

CAPRICORN
E agitaţie mare în jur, dar vă place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi va scoate la iveală ce aveţi mai bun şi pentru că vreţi să vă remarcaţi, veţi lupta pentru dreptul la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri, şi ei au pus ochii pe premiul cel mare, deci vă veţi implica cu toate forţele.

VĂRSĂTOR
Nu aveţi cum să vă simţiţi bine într-un anturaj în care nu se discută decât despre boli, probleme şi necazuri. Tocmai de aceea nu e nici o plăcere să vă împovăraţi şi cu ale altora. Cei din jurul dumneavoastră nu ştiu să se abţină de la poveştile lor lacrimogene, ci monopolizează discuţia, ca atare ar fi bine să-i ascultaţi, dar fără să puneţi la suflet ceea ce auziţi.

PEȘTI
Dacă așteptaţi azi un răspuns, rezultatele de la un test sau de la un examen, va trebui să vă înarmaţi cu răbdare, pentru că ele vor întârzia să apară. Veţi începe să vă întrebaţi la un moment dat dacă nu aţi greșit cu ceva, fiindcă altfel nu vă explicaţi de unde acest răgaz. Nu e cazul, ba, mai mult, astrele consideră că au făcut totul perfect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS