12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Sunteţi în formă la începutul săptămânii, fiind tentat să vă canalizaţi forţa spre tot felul de treburi. Asta vă va aduce admiratori și ajutoare importante. Totuși ar fi bine să vă dozaţi atent eforturile și să vă selectaţi activităţile, pentru că există riscul să vă suprasolicitaţi fără rost.

TAUR
În primele zile ale săptămânii sunteţi retras și cu greu vă poate intra cineva în voie. Este posibil să se evidenţieze neplăceri legate de sănătate. Evitaţi analizele, consultaţiile medicale și intervenţiile chirurgicale. Odihna, detașarea de cotidian, sprijinul celor dragi și de încredere vă pot ajuta să depășiţi totul cu bine.

GEMENI
Prietenii vă sunt alături în primele zile ale săptămânii, simţindu-vă astfel în elementul vostru. Dialogurile purtate cu aceste persoane vă vor aduce informaţii preţioase și soluţii deosebite la situaţiile în care vă aflaţi. Ascultaţi atent ce vi se spune și evitaţi să vorbiţi prea mult despre planurile voastre sau despre slăbiciunile de moment.

RAC
Săptămâna începe cu aspecte socio-profesionale, evidenţiindu-se dialoguri și întâlniri fructuoase cu șefii de la locul de muncă sau cu autorităţi ale unor instituţii oficiale. Sunt șanse fie să rezolvaţi aspecte vechi, fie să demaraţi proiecte profesionale de anvergură pe termen lung.

LEU
Săptămâna este dinamică, oferindu-vă totodată posibilităţi de extindere a conștiinţei și de a vă îmbogăţi bagajul educaţional cu idei și noţiuni deosebite. Sunt susţinute călătoriile pe distanţe lungi și formele de instruire personală și profesională. Gândiţi-vă la o nouă filozofie de viaţă și trasaţi noi linii directoare pentru viitor.

FECIOARĂ
Relaţiile profesionale și felul în care se desfășoară activitatea la locul de muncă reprezintă preocupările din această săptămână. Zona profesională se activează datorită aspectelor financiare, care fluctuează pe termen lung. Este posibil să descoperiţi facturi, taxe, plăţi restante și să fiţi nevoit să le achitaţi în regim de urgenţă.

BALANŢĂ
Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât acasă în plan personal, cât și în plan profesional. Discuţii pe teme diverse, reorganizarea activităţilor comune cu alţii, propuneri noi de colaborare, renunţarea la situaţii relaţionale trenante. Apar cheltuieli, dar este posibil să și primiţi bani, bunuri, favoruri sau cadouri de la și prin alţii.

SCORPION
În prima parte a săptămânii aveţi mult de lucru la locul de muncă. Fiţi prudent, deoarece energia vitală este la cote joase. Planificaţi atent sarcinile profesionale și treburile gospodărești, astfel încât să aveţi suficient timp și pentru relaxare sau activităţi de genul hobby.

SĂGETĂTOR
Răsturnările de situaţie din segmentul relaţiilor sentimentale de la începutul săptămânii ar trebui luate în seamă. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, ceea ce se discută și se decide acum va avea efecte pe termen lung. Alegeţi-vă cuvintele și gesturile cu grijă, ascultaţi ce spun ceilalţi și oferiţi-le posibilitatea să facă lucrurile în felul și în ritmul lor.

CAPRICORN
La începutul săptămânii, cheful de a sta acasă printre cei dragi este accentuat și bine ar fi să-i daţi curs. Reorganizaţi-vă casa, planificaţi întâlniri și dialoguri cu persoanele dragi, dar si vizite în locurile copilăriei. Sunt momente favorabile segmentului domestic și relaţionării cu membrii familiei.

VĂRSĂTOR
Sunteţi căutat de persoanele din anturajul apropiat în prima parte a săptămânii. Sunt posibile discuţii și întâlniri cu lume diversă. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea. Evitaţi să povestiţi prea multe despre voi și de planurile de viitor. Se pot rezolva chestiuni patrimoniale, se pot trasa planuri domestice de anvergură și se poate ajunge la un consens cu toată lumea.

PEȘTI
Săptămâna debutează cu aspecte financiare, de tipul cheltuieli cotidiene. Este posibil să primiţi bani, fie sub forma drepturilor salariale, fie cineva drag vă oferă cadouri în bani sau bunuri valoroase. Pe de altă parte, vor apărea și informaţii utile despre salarizarea locului de muncă sau despre modificarea condiţiilor de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS