16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Acasă poţi fi pus în situaţia de a presta diverse activităţi domestice care vă pot abrutiza, de a vă ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-vă din forţă şi energie. Sunteți pe punctul de a vă îndrăgosti, vă poate atrage o persoană de sex opus care poate trezi un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis.

Taur
Acţionați în baza unui amalgam de încordare vie, nemulţumire şi frustrare, cu rezerve de energie pe cote de avarie, iar ceea ce vi se cere să faceți pare obositor, inutil, păgubos. Abordați persoana iubită în mod prea incisiv şi incomod, poate chiar impudic şi intimidant. Negocierile de bani pot decurge în avantaj, dată fiind abilitatea de a intui şi specula.

Gemeni
S-ar putea să fie necesar să redefiniți conceptul de muncă. Gândiți-vă că sunteți dispus să lucrați, la ce efort vă simţiți în stare să vă expuneți, găsiți o nouă motivaţie care să vă pună în mişcare profesional. Fără schimbările astea, câştigurile financiare scad, şi pe bună dreptate. Chestiunile de suflet şi inimă funcţionează cu intermitenţe, cu pasiuni nebuneşti de moment.

Rac
Relaţiile cu cei apropiaţi ar putea decurge tensionat de vreme ce aceştia e posibil să dorească să aplice o corecţie de moralitate, să vă amintească faptul că nu sunteți ceea ce vă credeți a fi, aducându-vă în faţă un adevăr neplăcut şi sălciu. Sunteți nevoit să înţelegeți tot azi că poate avea mai mult preţ un adevăr crud, care nu vă place, decât o minciună care vă amăgeşte inutil.

Leu
E de aşteptat ca azi să fie una dintre acele zile în care simţiți mai mult decât înţelegeți. Vă raportați la tot ceea ce vi se întâmplă extrem de emoţional şi sentimental, vă puteți îndrăgosti pe moment şi cu furie, sunteți în legătură afectivă subtilă cu mare parte dintre oamenii pe care-i întâlniți.

Fecioară
Simţiți că vă aflați pe culme şi aveți parte de toată gloria lumească. Parcă ştiți cum se vede lumea de sus, căci puteți fi capabil să vă organizați ambiţiile, înzestrările şi calităţile, astfel încât să obţineți mici victorii personale într-o bătălie de ordin financiar sau personal.

Balanţă
Scoateţi, în cadrul familiei, toate nemulţumirile și intentați un oarecare proces de conştiinţă părinţilor pentru o serie de erori de care-i socotiți vinovaţi. Partea mai plăcută ar fi că vă puteți bucura de linişte şi pace într-o poveste de iubire în care sunteți implicat sau că se arată la orizont ceva şanse de a tatona o relaţie afectivă cu cineva care să vă stârnească admiraţia.

Scorpion
În relaţia sentimentală nu agreați sub nici o formă amestecul în treburile personale, doriți să faceți lucrurile strict pe cont propriu, după cum credeți de cuviinţă. Profesional, faptul că sunteți dornic să colaborați şi să lucrați în echipă, că acceptaţi să executaţi ordine ar putea soluţiona nişte impedimente de muncă mai vechi.

Săgetător
Intervin urgenţe de ordin financiar extrem de presante și constatați că sunteți incapabil să începeți ceva, că vă mobilizați foarte greu la un efort care v-ar putea aduce un profit financiar sau bunuri materiale. În plus, se pare că ați depăşit o stare de slăbiciune fizică şi aveți probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă persoana iubită.

Capricorn
Vă lipsește motivația, curajul, determinarea, deși exact acestea sunt de obicei atuurile forte, dar de data aceasta preferați să stați cuminte în banca dumneavoastră. Parcă așteptați ca scânteia să vină din altă parte și spuneți înainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu mă bag.

Vărsător
Într-o zi precum cea de azi sunt posibile, în viaţa amoroasă, mari oscilaţii de trăiri şi stări sufleteşti. Constatați cu surprindere că emoţiile guvernează după legi pe care nu le stăpâniți, că acum puteți face elogiul cărnii şi al desfătărilor sexuale, pentru ca ulterior să aveți remuşcări şi să vă întoarceți la înfrânare şi asceză.

Peşti
Poate fi o zi în care banii se câştigă greu, o zi în care deveniți îngrijorat de simţiți că agoniseala materială şi pricopseala vă sunt puse în pericol. Cheltuiți nesăbuit şi impulsiv sume de bani de care v-ați fi putut folosi pentru necesităţi imediate de bază, iar orice târg, orice schimb v-ați propune să faceți s-ar putea încheia nefavorabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS