-1.4 C
Craiova
vineri, 21 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Vin spre tine multe informații, mesaje, daruri sub diverse forme. Oamenii țin la tine, se implică în tot felul de sarcini, dacă ai nevoie și dacă le vei cere acest lucru. Azi vei primi empatia celorlalți și ar fi bine să fii recunoscător pentru toate aceste energii.

Taur
Faci lucrurile într-un ritm lent, fără grabă, dar și fără un chef deosebit. Nu agreezi schimbările de planuri. Vei insista ca şi ceilalți să se țină de programul stabilit, să-și facă sarcinile așa cum au fost aranjate, și cauţi să te ții și tu de cuvânt, de promisiunile făcute.


Gemeni

Te agiți, cauți să controlezi totul, să-i mulțumești pe toţi, să le rezolvi pe toate. Trebuie să mai încetinești ritmul, să fii mai blând cu tine, să ai cerințe mai firești, și s-ar putea să ai surpriza ca la sfârșitul zilei să descoperi că toate s-au așezat exact acolo unde trebuie.

Rac
Sunt persoane în preajma ta care se preocupă de starea ta fizică, emoțională, care caută să te ajute, să preia de pe umerii tău anumite probleme. Ești binecuvântat cu prezența acestor oameni, ar fi bine să conștientizezi cu adevărat importanța acestora în viața ta.


Leu
Primeşti astăzi o îndrumare, un sfat, cineva o să te ghideze, o să te scoată dintr-un impas, dintr-o cumpănă sau o situație nedorită, neplăcută. Ar fi bine să fii mai maleabil, mai deschis, mai flexibil și să lași orgoliul deoparte, să nu te împotrivești inutil.

Fecioară
Astăzi este despre familie, despre rădăcini, despre cămin. Orizonturile sunt luminoase, mintea îți este clară, inima plină de emoții pozitive. Încearcă să te bucuri de tot ce aduce această zi, indiferent de cât de aparent nesemnificative vor părea anumite lucruri.


Balanţă
E o zi obișnuită, în care vei ține cont de rutină, vei căuta confortul, activitățile comode, simple, familiare. Nu ești în cea mai bună formă de a descoperi, de a explora, de a încerca noi lucruri, noi idei, noi tărâmuri, ci vei prefera să mergi pe terenuri bătătorite.

Scorpion
Azi caută să afli cât mai multe informații care te interesează, pentru a insista să primești răspunsurile dorite, pentru a ”săpa” după adevăruri. Zi bună pentru a participa la întâlniri, ședințe, discuții, mai ales dacă va fi vorba de autorități, noi parteneriate, alianțe.


Săgetător
Ai ceva de spus, de transmis, simți nevoia să scoți ceva în evidență, să clarifici. Mesajul tău ajunge la mulți, pentru că știi cum să comunici, ce strategii şi ce canale de comunicare să folosești. E favorizată relaţia cu strănătatea, sunt bine aspectate drumurile.

Capricorn
Cauți compania altor persoane, nu îți place solitudinea, fugi de sarcinile și activitățile mult prea liniștite, prea statice. Te implici cu ușurință în tot felul de discuții vesele, intense, interesante. Oferi informații și asculți cu atenție informațiile primite de la ceilalți.


Vărsător

Zi norocoasă pentru tine. Ți se oferă ocazia de a ieși în lume, de a socializa din plin, de a avea parte de discuții productive, interesante, cu rezultate bune. Poți iniția unele demersuri sau unele proiecte pe termen lung, poți începe relații care se anunță a fi de bun augur.

Peşti
Cadru astral excelent pentru a te exprima, pentru a te afirma, pentru a ieși în față, pentru a te face auzit, apreciat, urmat. Astăzi ar fi bine să pui în aplicare informațiile acumulate până acum, talentul tău, abilitățile pe care le-ai cizelat în ultima perioadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Asta da revanșă! SCMU Craiova a produs surpriza și...

SCMU Craiova a reușit unul dintre cele mai bune...

ȘTIRI GdS