6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ești dornic să încerci lucruri noi, deosebite. Cadru astral prielnic și pentru a te folosi mai mult de tehnologie, pentru a comunica prin intermediul ei. Sunt productive colaborările, lucrul în echipă. Vei avea parte de suport și înțelegere din partea celorlalți.

Taur
Ești puternic și determinat să reușești ceea ce ți-ai propus. Te vei descurca cu provocările care îți vor ieși în cale. Astăzi va trebui să faci un efort de voință să nu te lași influențat de convingerile celorlalți, să nu te lași pradă temerilor pe care le au alții.

Gemeni
Recomandarea astrelor este să-ţi foloseşti abilităţile şi talentele cu care ai fost înzestrat, iar pe de altă parte să încerci să fii mai flexibil, mai deschis în faţa ideilor, metodelor, soluţiilor cu care vor veni ceilalţi. Lucurile se pot rezolva și altfel decât consideri tu.

Rac
Ai avut parte de zile mai algomerate și consideri că ar fi bine să lași lucrurile mai libere, să te mai detașezi, să te relaxezi, să-i lași și pe ceilalți să conducă, să rezolve, să decidă. Cadru astral bun pentru a te întâlni cu cineva special din viața ta, prieten sau mentor.

Leu
Cineva încearcă să te domine, să se impună cu orice preț, și tu va trebui să aplanezi, să temperezi orice conflict încearcă să iasă la suprafață, dar și să menții o legătură cât de corectă se poate. Dai dovadă de înțelepciune, de calm, de maturitate, de onestitate.

Fecioară
Astăzi dai dovadă de multă eficienţă și îndemânare. Primești unele răspunsuri, ți se promit unele lucruri, se rezolvă unele situații, apar unele soluții. Cadru astral bun și pentru a începe o nouă etapă. Nu refuza ocaziile de a participa la evenimente sociale.

Balanţă
Zi bună pentru a-ți exprima ideile, viziunile, dorințele. Prinzi curaj, ești hotărât să faci schimbări în viața ta. S-ar putea ca astăzi să te trezești că este nevoie să alergi mai mult, să faci mai multe drumuri, să rezolvi mai multe lucruri, ba chiar să închei o etapă.

Scorpion
Încerci să te împarți între toate sarcinile pe care le ai de făcut, pentru că s-au aglomerat, mai ales pentru că ai fost dornic să te apuci de toate, să le încerci, să nu refuzi nimic și pe nimeni, iar acum ai de dus cam multe, încerci să-ți onorezi promisiunile, reponsabilităţile.

Săgetător
Încetinește ritmul, nu te mai grăbi. Oferă-ţi timp pentru a gândi, pentru a acționa, dar și pentru a-ți reîncărca bateriile. Posibile discuții sau parteneriate cu persoane mai tinere sau interacțiuni cu copiii, iar aceste legături să te ajute să te mai detașezi de probleme.

Capricorn
Dai dovadă de consecvență, de pragmatism, seriozitate, corectitudine și reușești astăzi să-ți folosești abilitățile de lider, muncind cu eficienţă și în echipa. În plus, un alt aspect pozitiv în ceea ce privește această zi este că vei reuși să convingi, să-i mobilizezi pe ceilalți.

Vărsător
S-ar putea ca astăzi să ai cerințe și așteptări prea mari de la ceilalți. Încearcă să temperezi lucrurile, să ai mai multă răbdare, să dai dovadă de mai multă empatie. Este important ca atitudinea pe care o vei avea când vei interacționa cu ceilalți să fie cât mai deschisă.

Peşti
Ești în mare formă în ceea ce privește luarea unor decizii legate de finanţe. Analizează în cele mai mici detalii aspectele ce țin de semnarea unor contracte, mai ales dacă sunt pe termen lung. Sunt bine aspectate legăturile cu străinătatea, sunt favorizate vizitele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS