3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii dau dovadă de o rezistență remarcabilă în situații dificile, iar puține lucruri îi vor da peste cap. Profită de această perioadă pentru a-i ajuta și pe cei dragi, dacă simți că este cazul. S-ar putea ca o persoană apropiată să se confrunte cu o dilemă. Privește cu atenție în jur, așa îți vei da seamă când este cazul să acționezi.

Taur
Taurii care au primit prea multe promisiuni și prea puține fapte au toate motivele să aducă subiectul în discuție. Un moment de sinceritate va echilibra lucrurile din punct de vedere emoțional. Cei din jur vor avea ocazia să te cunoască mai bine și vor aprecia abordarea ta directă. Nu trebuie să fii provocator, ci calm și ferm.

Gemeni
Gemenii îngrijorați cu privire la starea de sănătate sunt sfătuiți să nu piardă niciun moment. Poți începe să te interesezi cum poți rezolva o problemă medicală sau care sunt pașii de urmat. Faptul că ai acționat la timp îți va da încredere pe viitor. Seara poate aduce o vește neașteptată despre o persoană dragă.

Rac
S-ar putea să vrei să rezolvi anumite lucruri, însă rezultatul să fie cu totul neașteptat. E foarte important să apreciezi corect cu ce anume te confrunți și dacă anumite persoane au intenții ascunse. La fel de important este să te protejezi de influențe negative și persoane conflictuale. Sunt alte lucruri de făcut.

Leu
Oamenii importanţi din firmă sunt cu ochii pe voi. Când vă gândiţi să plecaţi mai devreme, mai bine mai staţi încă zece minute, pentru a demonstra că sunteţi implicat şi determinat. Dorinţa continuă de a creşte o să fie răsplătită. Cariera voastră este pe o pantă ascendentă şi trebuie să profitaţi de contextul favorabil.

Fecioară
Fecioarele pun accentul pe cunoaştere. Atât personală, cât şi a lucrurilor de care sunt direct interesaţi. Nu este nimic greşit în a pune multe întrebări, în special oamenilor în care aveţi încredere că vă pot oferi răspunsurile potrivite. În ceea ce priveşte intuiţia, azi e mai bine să vă bazaţi pe argumente logice.

Balanţă
Balanţele se tem de noua relaţie care se întrevede la orizont. Uneori vă gândiţi că aveţi o compatibilitate excelentă, alteori credeţi că dragostea vă poate încurca planurile profesionale. Gândiți-vă ce vă doriți cu adevărat. Unii oameni vin pentru a te învăţa lucruri noi şi pentru a te face să trăieşti experienţe neașteptate.

Scorpion
Scorpionii sunt puşi pe fapte mari şi îşi fac deja planuri pentru următoarele luni. Însă, nu trebuie să bateţi totul în cuie şi ar fi bine să lăsaţi şi puţin loc de schimbări. De asemenea, ar fi bine să vă concentraţi pe familie. Anumite persoane se simt neglijate şi ar vrea să petreacă mai mult timp în compania voastră.

Săgetător
Săgetătorul trebuie să ştie că a avea armonie completă în viață nu este întotdeauna posibil. Uneori, avem nevoie de fricțiuni pentru a ajuta la apariția unor soluții reale și pentru a permite să aibă loc o schimbare benefică. Poziția ta controversată cu privire la o problemă s-ar putea să nu te facă populat, dar și ceilalţi greșesc!

Capricorn
Prietenii te pot ajuta să treci peste probleme. Nu încerca să-ți ascunzi defectele. Vei ajunge doar să-i alungi. Este timpul să îți împărtășești grijile cu o persoană care poate avea legătură cu suferinţele tale. Oricât de confuz ai fi, ei vă vor sprijini total și vă vor ajuta să găsiţi soluții. Aşa fac prietenii adevăraţi.

Vărsător
A fi prea obsedat de slujba ta și de unde vrei să mergi mai departe nu va face altceva decât să creeze un dezechilibru în viața ta. Prietenii și familia vor începe să se simtă neglijați dacă îți anulezi timpul petrecut cu ei în favoarea muncii. Ești o persoană mult mai inteligentă de atât şi trebuie să rămâi aşa.

Peşti
Peştii au parte de unele comentarii ciudate din partea cuiva, care te-ar putea încurca până la punctul în care nu ești sigur cum să le iei. Încercați să vă petreceți restul zilei cu oameni pe care îi cunoașteți, lucrând la lucruri pe care le cunoașteți. Recuperarea încrederii vă va permite să vedeți lucrurile clar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS