11.6 C
Craiova
duminică, 25 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Este momentul să te bucuri de perspectivele noi pe care ți le oferă viața. Ai ocazia de a flirta și a te distra într-o companie romantică și fermecătoare. Sunt avantajate proiectele personale și ai oportunitatea de a-ți impune punctul de vedere.

Taur
Ziua îți oferă vibrații pozitive. Folosește acest impuls de energie pentru a face planuri noi și strategii de viitor, care să te ajute și în profesie, și în viața ta intimă. Înainte de a lua orice decizie, acordă atenție detaliilor, ca să nu pierzi amănunte importante.

Gemeni
Ziua ta este ceva mai complicată, dar se încheie cu bine. Ar fi util dacă ai asculta sfaturile pe care le primești de la un prieten. Este plin de intenții bune, pur și simplu vrea să te ajute. Profită de momentele de romantism.

Rac
E o zi cu multe opor-tunități. Te angajezi în relații pe termen lung, dar acestea pot să fie foarte diferite de planurile și aspirațiile tale. Este momentul unor noi începuturi în casa ta și în viața privată. Începi să construiești viața la care ai visat.

Leu
Săptămâna se termină cu bine, chiar dacă ultimele zile au fost foarte complicate. Este momentul perfect pentru a străluci în timpul unei ședințe. Ideile tale creative vor fi apreciate. Este o zi bună, în care ești atins de un moment de genialitate.

Fecioară
Ai echilibrul de care ai nevoie ca să poți jongla cu relațiile personale și cu cele de afaceri. Poate fi o zi minunată dacă profiți de oportunitățile care apar. Stresul banilor ar putea reveni, însă ai capacitatea de a gestiona corect și eficient lucrurile.

Balanţă
Totul se așază pe făgașul cel bun și se limpezeşte. Acesta este un moment minunat pentru a începe ceva nou sau pentru a veni cu idei strălucite care să te scoată în evidență la job. Este o zi bună, care se termină și mai bine, alături de jumătatea ta.

Scorpion
Este activată intens dorința ta de a ieși în față, de a te afirma, de a te face remarcat și de a primi laude. Concentrează-te pe relațiile personale și străduiește-te să-ți fie iertate greșeli vechi. Vezi ce mai poți face bun pentru oamenii pe care îi iubești.

Săgetător
Este momentul să-ți faci noi prieteni și să-ți extinzi cercul social. Ziua aduce speranță și tonus, săptămâna se încheie cu o notă pozitivă, plină de oportunități. Dacă le folosești cu adevărat, depinde doar de tine. Primești, dar în traistă trebuie să pui singur!

Capricorn
Este momentul să lași deoparte aerele de superioritate și să nu mai faci atâta gălăgie cu sacrificiile tale. Muncești pentru că nu poți trăi altfel, pentru că așa este firea ta. Este momentul ideal pentru a arăta o nouă față a personalității tale.

Vărsător
Din fericire, lucrurile se îmbunătățesc. Sunt favorizate noile aventuri, ideile noi, chiar și cele bizare. O nouă descoperire ți-ar putea schimba complet punctul de vedere despre lume și viață. Continuă să-ți hrănești mintea cu informații cât mai diverse.

Peşti
Plutește o nouă dragoste în aer, iar abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime. Este un moment bun pentru tine, așa că este esențial să-l fructifici la maxim. Fii îndrăzneț și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor corectă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Amenzi de 44.000 lei în Gorj pentru nerespectarea măsurilor...

În județul Gorj, în ultimele 24 de...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecȚi se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în...

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Horoscop

BerbecSăptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să...

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești...

Horoscop

BerbecCineva din anturaj încearcă să te implice într-un conflict. S-ar putea să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut și asta...

Horoscop

BerbecNu este momentul pentru schimbări radicale în viața de familie, deși ai destule motive să vrei asta. Ești avantajat profesional azi și...