10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
S-ar putea să simți că ai nevoie disperată de ceva, însă nu ştii ce anume. Este posibil ca o persoană apropiată să încerce să te provoace și să-ți aducă o stare neplăcută. Ignoră ceea ce te enervează și concentrează-te doar pe lucrurile utile.

Taur
Nu lua decizii radicale înainte de a înțelege cu adevărat ceea ce simți. O să treci rapid de la exuberanță la nesiguranță. Ia aceste stări ca pe un îndemn astral de a nu te grăbi. Analizează cu atenție ce vrei. Nu este un moment bun pentru a face planuri.

Gemeni
Complimentele pe care le primești sunt meritate! Nu ai nevoie de nimic mai mult decât dragoste și afecțiune și sunt șanse mari să capeți exact ce-ți trebuie. Fii atentă să fie dragoste adevărată, nu lingușire.

Rac
Dacă simți că există tensiune în relație, poate ar trebui să te gândești dacă este partenerul potrivit. Nu presupune automat că problema este la tine. Este posibil să fie necesară o discuție calmă și sinceră, care să clarifice lucrurile corect și pragmatic.

Leu
Tensiunea din jurul tău îți tulbură sentimentul de stabilitate și siguranță. Cei dragi te pot ajuta să-ți vindeci tulburările emoționale. Ține minte că afecțiunea nu este soluție pentru toate problemele. Problemele personale trebuie să rămână personale.

Fecioară
S-ar putea să ai dificultăți în a-ţi exprima nevoile intime. Nu există cale corectă sau greșită atunci când este vorba de comunicare cu partenerul. Insecuritatea face foarte dificilă exprimarea. Nu te izola, stăpânește-ți angoasele și vorbește.

Balanţă
Deși s-ar putea să-ți fie greu să te exprimi, singura cale abordabilă azi pentru tine este sinceritatea absolută. Tensiunea dificil de gestionat pe care o simți este legată de nesiguranță și incertitudini. Caută modalităţi de exprimare a emoțiilor.

Scorpion
Te simți nesigur și relațiile tale sunt problematice, dificile, tensionate. Unele probleme mai vechi revin, iar cei apropiați îți cer explicații, soluții și acțiune, ceea ce nu ești dispusă deloc să oferi azi. Te va ajuta să ieși din această situație o persoană străină.

Săgetător
Ești retras și rezervat azi. Fii atent ce mesaje trimiți și mai ales cui! Oamenii pot crede că reticența ta este recunoașterea unor vinovății, dar nu este nici pe departe așa. Ai putea să ieși din carapace și să fii mai vesel. Nu ai motive de angoasă.

Capricorn
Ai grijă să nu fii prea euforic sau prea zbuciumat. Fii sensibil la sentimentele altor persoane și nu face glume dure pe seama lor. Nimeni nu apreciază o persoană înțeleaptă, dar aspră. Puțină empatie nu a ucis pe nimeni, ba chiar din contră.

Vărsător
Starea ta de spirit este destul de bună, dar există o anumită tensiune în relațiile tale de amiciție, care te scoate din sărite. Eforturile romantice nu sunt chiar în favoarea ta. Lasă lucrurile să curgă de la sine și ai să vezi că o să fie mult mai bine.

Peşti
Există un dor ascuns care te supără din ce în ce mai tare. Ar fi bine să-ți recunoști slăbiciunile și să nu mai joci rolul celui puternic și independent, dacă nu te simți așa. Dacă ești sincer în legătură cu nevoile tale, este imposibil să nu-ți fie îndeplinite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS