11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ai parte de laude pentru perseverența și ingeniozitatea de care dați dovadă, poate că ar fi bine să sărbătoriți reușita. Spre amiază îi faci complimente persoanei iubite și chiar îi dăruieşti un lucru mai deosebit.

Taur
Ai o zi în care preferi să porți discuții pe teme de interes, din care să mai înveți câte ceva nou. Prezența la un eveniment social te va ajuta să găsești interlocutorul potrivit. Pe partea sentimentală, totul pare că intră pe un făgaș normal.

Gemeni
Vrei să impresionezi partenerul prin gesturi sau cu un cadou, lucru care va aduce cu sine o serie de evenimente plăcute, acesta va dori să mergeți mai departe. Pe de altă parte apare tendința de a lupta cu propriile temeri.

Rac
Dacă ești șef, acum vei pune piciorul în prag și vei dori să ieși în evidență cu noi produse. Angajații nu vor fi prea încântați, dar se vor conforma. În schimb sentimental, poți avea dispute cu partenerul.

Leu
Se pare că te simți în formă, vei face o impresie bună, vei avea succes pe partea profesională. Afectiv, există șanse mari să primești provocarea de a lăsa lucrurile în voia dragostei, chiar dacă de obicei încerci să-ți ții emoțiile sub control.

Fecioară
Dacă reușeşti să-ți păstrezi calmul și să te controlezi, unele probleme se vor rezolva de la sine. Impulsivitatea îți va reduce considerabil șansele de reușită. Poţi să ceri sfatul unei persoane mature.

Balanţă
Iei în calcul o propunere din partea unui amic, pe plan financiar. Aceasta poate fi o rampă de lansare dacă te avantajează condițiile, dacă nu, mai bine renunță, pentru a nu regreta pe viitor. Pe seară vei observa că nu îți poți controla impulsivitatea.

Scorpion
După o perioadă agitată, a venit vremea recompensei. Prin urmare, vei avea de unde să cheltuieşti bani și pentru un moft, ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Sentimentele neexprimate față de partener pot cauza o criză de furie.

Săgetător
Cei din anturaj sunt dispuși să-ți dea sfaturi, dar nu toți au intenții bune. Posibil să te ghideze pe căi greșite și să te trădeze. Îți dai seama la timp de ceea ce vor să facă, prin urmare tot ce ai ținut în tine în ultima perioadă iese acum la suprafață.

Capricorn
Partenerul îți reproșează că l-ați mințit și că asta l-a dezamăgit complet. Bine ar fi dacă i-ai explica că intențiile tale au fost bune și că ai dorit doar să aplanezi conflictul dintre voi, iar minciuna a fost doar un mecanism de apărare.

Vărsător
Deși începi ziua cu o stare generală de bine, cu randament profesional, s-ar putea să devii exagerat și irascibil într-o discuție, o negociere de bani. Astăzi poţi aduce o bucurie celor de acasă, însă apare și tendința de a te lăuda.

Peşti
Modul tău de comunicare nu este tocmai adecvat, cuvintele tale sunt dure. Crezi că totul ți se cuvine, dar uiți că în demersul tău de a reuși pe plan profesional ai fost susținut de cei dragi. Îngrijește de cuplu pentru a regla unele energii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS