8 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Este posibil să ratezi ocazia de a cunoaște o persoană, deoarece eşti irascibil și pus pe ceartă mai mult decât de obicei. Până la urmă, totul va fi bine dacă îţi stăpâneşti agresivitatea și reacțiile impulsive. Calmul și diplomația te vor ajuta să eviţi un conflict.

Taur
Nu este o zi favorabilă pentru investiții și tranzacții financiare, faci eforturi să îţi dozezi eforturile și să te stăpâneşti. Poţi pierde controlul și acest lucru te tensionează tare. Nu te lăsa dus de val, trebuie să fii mai responsabil pentru a nu face greșeli.

Gemeni
Colaborarea pe care ai început-o pe partea financiară te poate implica în prea multe activități și nu le poţi duce la bun sfârșit. Rezultatele așteptate nu vor fi pe măsura efortului depus și veți manifesta aceste nemulțumiri de sine față de partenerul de viaţă.

Rac
Pe plan profesional, ideile tale par departe de obținerea unor rezultate, ar putea să pară ciudate în ochii celor din anturaj și să stârnească controverse. Cautăţi un partener cu care să discuți chestiuni importante.

Leu
Relațiile de la muncă decurg bine, însă la un moment dat apare o controversă într-un proiect. O vizită din partea cuiva drag sau o întâlnire inopinată îţi aduce buna dispoziție. Evită discuțiile și tonul sarcastic pentru a nu provoca o ceartă.

Fecioară
Apar probleme care cer rezolvare imediată și îţi provoacă neliniște. Nu trebuie să intri în panică, capacitate de concentrare este bună și reușeşti să le rezolvi pe toate. Pentru a reuşi, ascultă sfaturile celor din jur, nu îţi asuma responsabilități suplimentare.

Balanţă
Activități rămase nerezolvate, treburi neterminate, își găsesc azi rostul, vei trece la treabă pe mai multe planuri. Dacă îţi cauți un loc de muncă, vei reuși să-l găseşti. Ziua oferă o viziune nouă, iar perspectivele acestor modificări se vor menține.

Scorpion
Sentimental, pot interveni tensiuni în relație. Poate fi vorba și de niște cheltuieli la comun, de opinii sau principii asupra cărora nu ajungeți la un acord. Trebuie să dai dovadă de diplomație, să fii atent la dorințele celuilalt pentru a nu tensiona relația.

Săgetător
Nu face astăzi planuri mărețe, contracte curajoase, azi nu ai câștig de cauză în negocieri. Din contră, e posibil să ţi se ascundă ceva, ori greșeşti ceva și rişti să fii păcălit. Trebuie să comunici deschis și să te consulți cu o persoană de încredere.

Capricorn
Pe partea profesională este posibil să te inspiri din reușitele unei persoane din anturaj sau din familie care îţi împărtășește o experiență inedită. Discuția îţi canalizează ideile către manifestări concrete care te scot din rutina zilnică.

Vărsător
Unele secrete ascunse este posibil să iasă la suprafață, ceea ce te dezechilibrează emoțional. Toate aceste informații au caracter imprevizibil din punct de vedere sentimental și îţi pierzi încrederea. Dă dovadă de prudență ca să evitați o discuție aprinsă.

Peşti
Ți se deschid noi orizonturi pentru un job în altă zonă. Pe de altă parte, astrele aduc o clarificare în relațiile sociale. Te poți îndrăgosti la prima vedere de o persoană din anturaj, chiar dacă acesta este implicată într-o relație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:02:00

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecInformațiile care îți sunt oferite azi pot să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Poate să fie ceva legat de afaceri și de...

Horoscop

BerbecPe plan profesional se impune să mai studiezi piața, deoarece în final nu este exclus să te orientezi poate și spre ceea...

Horoscopul de weekend

BerbecȚi se deschid noi orizonturi pe plan profesional. Nu te lăsa entuziasmat de ce zic ceilalți, deoarece se pot strecura capcane în...

Horoscop

BerbecEste un moment bun, în care poți străluci! Poți avea avantaje importante de pe urma acestei abordări, dar trebuie fructificate imediat, pentru...

Horoscop

BerbecSăptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să...

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești...