11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Provocări menite să aducă schimbări de situație, o evoluție pe orice plan, de la aspectul exterior al propriei persoane până la a vă muta. Un bilanț al activităților poate aduce schimbări de direcție cu 180 de grade. Analizează pe îndelete și amână deciziile importante.

Taur
Ce poate fi mai plăcut decât momentele de bine și de armonie în dragoste, poate treceți relația la un nivel superior. O zi favorabilă afirmării în plan social sociale, cu întâlniri benefice pentru zona profesională. Petreci momente de răsfăț cu partenerul.

Gemeni
În trafic ar fi bine să conduci cu mai multă atenție. Există posibilitatea de a fi sunat în interes de serviciu, discuția să fie în contradictoriu și riscul de a face o manevră greșită să crească. Încearcă să te ferești de fapte și vorbe care ar putea să producă neplăceri.

Rac
Stresul este principala problemă de astăzi. Nu eşti în cea mai bună formă la locul de muncă, s-au adunat probleme la care nu găseşti soluțiile potrivite. Nu este o zi favorabilă să faci eforturi fizice extenuante și nici planuri de viitor.

Leu
Realizezi lucruri și faci față angajamentelor, însă nu te lăsa provocat de atitudinea nepotrivită a cuiva din anturaj. Această persoană ar putea fi invidioasă pe reușitele tale profesionale și te va îndruma greșit. Acționează cu tact pentru a-ţi atinge scopul.

Fecioară
Acționează cu multă prudență, ferește-te de ceea ce ar putea să cauzeze un neajuns. Riscurile de a-ți transforma cu ușurință viața într-un haos sunt mari. Pot apărea complicații legate de încrederea în propria persoană, dar nu exagera cu gravitatea situației.

Balanţă
Este momentul potrivit să dai curs provocărilor pe partea psihică. Se pare că experiența ultimelor săptămâni începe să își spună cuvântul, îți aduce gândire logică, rațională. Nu e favorizată începerea efectivă a unei acțiuni pe cont propriu ce ține de planul financiar.

Scorpion
Simți că pierzi controlul asupra unei situații stresante, poate că ai dat celorlalți prea multă libertate. Acum constați că aceștia nu s-au implicat cu responsabilitate. Mai bine îți ceri drepturile bănești, decât să-i lași pe alții să câștige de pe urma ideilor tale.

Săgetător
Anumite secrete pe care le-ai ascuns de ceva vreme acum pot ieși la suprafață. Nu este exclus că descoperirea se va face prin intermediul tehnologiei, care va scoate totul la lumină, de aceea s-ar putea să fii pus într-o situație neplăcută din care nu vei ști cum să ieși.

Capricorn
Este posibil să intervină schimbări interesante, o rudă apropiată te poate ajuta să descoperi ceva la o problemă mai veche. Întâmpini dificultăți de comunicare din cauza cărora relațiile cu cei din jur pot avea de suferit.

Vărsător
Sunt șanse mari de a deveni faimos fără a face eforturi speciale în acest sens. Atenția pe care o primești te motivează să-ți continui proiectele cu mai multă încredere. Se întrevăd câștiguri financiare din asocieri cu persoane cu experiență în domeniul tău profesional.

Peşti
Sunt șanse să obții o imagine bună pe plan profesional, să fii apreciat pentru responsabilitatea cu care te implici. Totuși, nu exagera cu orele suplimentare fiindcă se anunță o perioadă solicitantă în plan profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS