6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
O zi intensă, cu o agendă foarte încărcată și multe lucruri de făcut. Ai de rezolvat mai multe situații sau probleme, multe fiind restanţe mai vechi, legate de familie, cămin, rude. La finalul zilei o să-ți promiți că nu le mai lași să se aglomereze și că o să faci fiecare lucru la rândul său.

Taur
Ești dispus să te schimbi și să crești, să evoluezi, iar pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera resurselor, ai toate șansele să realizezi cele propuse. Când vei fi gata să faci schimbări benefice în viața ta, vei reuși să atragi orice lucru de care ai nevoie.

Gemeni
Zi bună pentru aventuri, pentru a simţi adrenalina în vene. Vei reuși să-i surprinzi pe toți fie cu acțiunile, fie cu alegerile tale. Este posibil să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut sau să planifici viitorul apropiat. Este un cadru astral potrivit pentru joacă, amuzament, distracție.

Rac
Ești cu gândul la vacanță, la o escapadă, vizită, ba chiar adunare. Îți dorești să petreci mai mult timp în aer liber și cauți oportunități în acest sens. Este o zi bună pentru a-ți organiza sau planifica un eventual concediu, pentru a cerceta ofertele, pentru a organiza detaliile.

Leu
Aștepți vești, iar ziua este posibil să fie prielnică pentru răspunsuri, informații, adevăruri. Dar acestea nu vor veni într-un mod în care ai fost obișnuit, ci te vor surprinde. Este un moment bun și pentru a cerceta noi idei de afaceri, dezvoltare, avansare în activitate.

Fecioară
Este o zi bună pentru negocieri, pentru tranzacții, pentru orice implică banii. Ai aspecte importante cu tot ce ține de întâlnirea cu persoane de la care ați învățat lucruri utile în trecut, întâlniri cu mentori, cu autorități, persoane mai în vârstă, persoane de încredere.

Balanţă
Azi cuvântul-cheie este recunoștință. Simți iubirea, sprijinul, ajutorul pe care ți-l oferă anumite persoane, chiar dacă de la unele nici nu te așteptai. Este o zi în care te vei uita mai mult spre copilul interior, în care te vei întreba și vei medita mai mult asupra situației în care te afli.

Scorpion
Este nevoie să iei o pauză, să te îndepărtezi de persoane care nu sunt la fel de deschise ca în trecut. Decizia de a te detașa este înțeleaptă, iar ziua de astăzi va fi un pas în acest sens. Nu te vei închide în casă, dar vei fi mai atent la cei din jurul tău şi vei spune mai des „nu“.

Săgetător
Ziua va fi una luminoasă, plină de bucurii mici, dar semnificative. Este un moment în care trebuie să te pui pe primul loc, pentru a-ți regândi strategiile, obiectivele, pentru a-ți reevalua starea mentală și fizică. Este un cadru astral bun și pentru hobby-uri și pasiuni.

Capricorn
Semnul tău zodiacal se află în sfera spiritualității, iar acest lucru îl vei resimți astăzi pe propria piele, fiindcă vei da dovadă de mai multă empatie. Ești mai tolerant azi, indiferent că este vorba despre cei din familie, despre colegi de serviciu, despre copii sau partenerul de viață.

Vărsător
Ești creativ, îți pui imaginația la contribuție. Poți avea parte de o zi extraordinară, dacă îți permiţi să fii inventiv, să creezi, să te lași purtat de simțuri. Îți poți manifesta creativitatea prin felul în care aranjezi lucrurile din casă, găteşti mâncăruri deosebite, grădinăreşti.

Peşti
Este important să extragi informații de care ai nevoie și să nu te pierzi în detalii. Este o perioadă favorabilă pentru studiu, evenimente sociale, pentru a te implica în activități de caritate, pentru a te alătura unei comunități, unei echipe, unei idei, unei cauze. Desfă-ți aripile și zbori!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS