8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi cu distracții și voie bună. Sunteţi pus pe șotii, aveţi chef de aventuri, dar şi cu ceva iz de amor. Însă cei din jur vor gusta puțin sau deloc din umorul vostru. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii pot cunoaște neplăceri, de aceea fiţi prudent.

Taur
Activitățile gospodărești sunt favorizate. Puteţi face mai uşor curăţenie generală, reparaţii sau reamenajări locative. Relaţiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar veţi depăși situațiile cu puțină bunăvoință. De reţinut că aspectele legate de casă, patrimoniu familial şi relaţii cu rudele necesită eforturi susținute.

Gemeni
S-ar părea că sunteţi mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atât în interesul vostru, cât şi pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi să vă rezumaţi doar la ale voastre. Puteţi primi veşti alarmante de la cineva apropiat. Selectaţi informaţiile şi nu vă lăsaţi impresionat.

Rac
Finanțele câștigate din munca proprie sunt tema principală. Puteţi primi cadouri, recompense sau veşti legate de condiţiile de muncă. De reţinut informaţiile care se vehiculează în preajma voastră, întrucât schimbările din sfera muncii sunt frecvente şi apar când vă aşteptaţi mai puţin.

Leu
Splendidă zi pentru voi! Sunteţi plin de energie, vreţi să vă ocupaţi de tot şi toate, dar cel mai bine întoarceți-vă privirea şi eforturile doar către voi. Verificaţi-vă sănătatea, garderoba, gândiţi-vă la diete de sezon sau planificaţi-vă activități dragi sufletului.

Fecioară
O zi potrivită izolării de cotidian și plimbărilor în aer liber. Sufletul vostru are nevoie de introspecție şi bine ar fi să vă aranjaţi programul de așa natură, încât să puteţi sta mai mult cu voi înşivă și să evitați activitățile deosebite.

Balanţă
Vreţi nu vreţi, aveţi de-a face cu prietenii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia vă vor aduce în atenție chestiuni legate de bani și investiții. Reţineţi sfaturile şi soluţiile primite, pentru că vă vor fi de folos în curând. Controversele sunt la ordinea zilei, dar prudența vă poate feri de neplăceri.

Scorpion
Multe provocări dinspre segmentul profesional. Sunt posibile veşti importante legate de şefi sau de poziția voastră în cadrul unui loc de muncă. Reproșuri vizavi de modul în care vă îndepliniţi atribuţiile la serviciu. Sunt momente pasagere, însă reţineţi informaţiile primite şi aveţi mai multă grijă de imaginea voastră.

Săgetător
O zi în care dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programaţi-vă activităţi culturale şi participarea la seminarii pe teme spirituale. Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea pot intra în sfera voastră de interes. Este vorba despre călătorii îndepărtate, fie de agrement, fie pentru studii.

Capricorn
Momente favorabile achitării taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, s-ar putea să primiți un cadou sau o recompensă când vă aşteptaţi mai puţin. Oricum, tema principală a zilei sunt banii şi bunurile materiale provenite de la alţii.

Vărsător
Interesantă zi la capitolul relaţii parteneriale. Sunt posibile discuţii importante cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. Ascultaţi ce au de zis ceilalți, chiar dacă unele lucruri nu vă sunt pe plac. În cazul colaborărilor, ar fi bine să vă gândiţi la încetarea celor care nu vă mai reprezintă.

Peşti
Vă aşteaptă multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt destul de distorsionate, dar cu prudenţă şi discernământ veţi putea evita provocările şi situaţiile delicate. Recomandabil este să vă ocupaţi doar de treburi uşoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS