9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Porţi discuții complexe care te vor ajuta să iei deciziile potrivite fie pentru a deschide o afacere, fie pentru a face schimbări în viața sentimentală. Ai posibilitatea de a te documenta și de a experimenta pe propria piele unele tendințe noi, este nevoie de răbdare și toleranță față de ceilalți.

Taur
Ai multe idei legate de o nouă oportunitate. Deși ideile tale au un potențial semnificativ, caută să te consulți cu un expert în acel domeniu înainte de a acționa pentru o altă afacere, proiect sau loc de muncă. Evită să te implici în acțiuni riscante chiar dacă e o zi favorabilă pentru negocieri.

Gemeni
Profesional, stresul își spune cuvântul și deși vrei să iei o pauză de la activitățile pe care le ai, nu reușești să te detașezi. Acum nu este momentul cel mai indicat să te izolezi. Ţi se recomandă să te trezești mai devreme, pentru a reuși pe parcursul zilei să rezolvi tot ce îți propui.

Rac
Ți se oferă un sprijin financiar, vei fi avantajat dacă lucrezi alături de partener sau de cineva din familie. Apoi te vei gândi cum să investești această sumă de bani. S-ar putea să închei ziua cu bună dispoziție deoarece reușești să o cucerești pe persoana dragă cu un gest romantic.

Leu
Dacă vrei să schimbi totul în viața ta, mai întâi ar fi bine să te documentezi, să cercetezi piața. Tot ce ai gândit în secret despre relația ta de dragoste poate fi pus azi în practică. Sunt favorizate relațiile pasionale și exprimarea sentimentelor de iubire în așternut.

Fecioară
Profesional, apar rezultatele eforturilor depuse până acum. Relația sentimentală s-ar putea să devină încordată din cauză că vrei să impui reguli noi în căminul conjugal. Încearcă să depistezi cauzele crizei de autoritate prin care treci, posibil să plece de la o insatisfacție de la locul de muncă.

Balanţă
Deși romantismul plutește în jurul tău, acum nu este momentul să consolidezi relația. Așteaptă o zi mai favorabilă pentru un astfel de demers, pentru a evita o posibilă ceartă. Mai bine ar fi să începi să te cauți de suflet, ca să renaști, astfel vei evita o tristețe inexplicabilă.

Scorpion
Energia zilei te face să ignori orice gânduri negative despre tine și te ajută să te manifești cu încredere. Un val de schimbări financiare îți oferă noi perspective. Vei opta pentru a-ți cumpăra o casă, iar dacă ai de reparat ceva, acum vei avea resursele necesare pentru ce ți-ai propus.

Săgetător
Lucrezi din pasiune, dar este posibil să te trezești că, deși muncești mult, rezultatele nu sunt pe măsura efortului depus. Cineva din familie te poate ajuta moral, dar nu și pe plan financiar. Partenerul te susține, așa că nu te închide în tine, discută cu el pentru a rezolva problema banilor.

Capricorn
Cariera ar trebui să treacă azi pe primul loc. Însă teama de a nu investi determină pe cineva din anturaj să o facă astăzi în locul tău. Încearcă să te decizi în timp util, deoarece când vei vedea rezultatele sale, vei regreta că nu ai avut curajul să acționezi.

Vărsător
Avansare, apariția unui posibil loc de muncă nou, oportunități, câștigarea unei reputații bune, acestea sunt predispozițiile zilei. Profită din plin de ceea ce-ți oferă Universul. Pe seară te vei deschide spre Divinitate, vei dori să depășești anumite crize prin meditație, rugăciune, credință.

Peşti
Profesional ai impresia că de mult nu ai mai avut o perioadă atât de favorabilă. În carieră ți se deschid noi orizonturi, posibilități de afirmare. Pe seară, cineva din anturaj ți se destăinuie, posibil să aibă probleme de sănătate, ceea ce te face să-ți dorești un program de lucru mai lejer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS