5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Reușitele întârzie să apară, astăzi nu prea îți ies bine calculele financiare. Intuiția nu funcționează la cote maxime, de aceea nu poți pune în practică tot ceea ce gândești. Amână pentru altă zi investițiile majore, evită discuțiile pe teme importante şi odihneşte-te mai mult.

Taur
Iubirea și bunătatea sufletească te pot face să crești în ochii partenerului de viață. Dă dovadă de înțelegere și răbdare față de el pentru că relația are șanse să se îmbunătățească. Vei dori să îți manifestați iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieșiţi în oraș.

Gemeni
Afli o veste care te va pune pe gânduri, te va indispune și nu te simți pregătit să-i faci față. Nu te mai frământa să găsești un răspuns, vei vedea totul într-o altă lumină în viitorul apropiat. În partea a doua a zilei evită să dezbați subiecte delicate, riști o ceartă cu partenerul.

Rac
O plecare scurtă sau o detașare temporară sunt necesare pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui acestui test, chiar dacă va fi greu. Ar fi bine să eviți întâlnirile de afaceri pentru că ești predispus la neatenție și greșeli grave.


Leu
Va trebui să renunți la o întâlnire planificată împreună cu familia, pentru a participa la un activitate pe plan profesional. Pe viitor nu vei regreta decizia luată. Ai ocazia să colaborezi sau să ascultați sugestiile unei persoane cu experiență care îți dă idei pentru realizarea unor planuri.

Fecioară
Sunt șanse mari să provoci discuții aprinse la serviciu și ar fi bine să cedezi tu primul pentru a nu strica relațiile cu șefii, colegii. Acasă, nu este exclus ca un membru al familiei să aibă de suferit de pe urma unei accidentări, iar tu vei fi nevoit să te ocupi de remedierea problemei.

Balanţă
Şefii văd că îți faci bine treaba și prin urmare îți oferă mai multe resurse. Te simți apreciat și vrei să le demonstrezi că nu s-au înșelat în privința ta, îți dublezi eforturile, însă se merită să faci acest sacrificiu? Fii atent la sănătate, în caz contrar te vei confrunta cu probleme.

Scorpion
Încearcă să înveţi din înțelepciunea și experiența persoanelor mai în vârstă din anturaj și din familie, deoarece acesta va fi un pas decisiv spre maturizarea ta. Iar dacă dorești să înveți o limbă străină, acum poți să te înscrii la cursuri, să întâlnești persoane din alt stat.


Săgetător
Participarea la un eveniment social va aduce cu sine o situație neprevăzută, dar favorabilă pentru dezvoltarea ta profesională. O persoană nouă își poate face apariția, atrasă de eleganța pe care o afișezi. O relație este posibilă între voi, dar se recomandă discreție.

Capricorn
Riscul de a intra în conflicte azi este extrem de redus, de aceea ai putea încerca să-ți exprimi nemulțumirile față de job sau relația sentimentală. Vei avea surpriza plăcută ca ceilalţi să înțeleagă corect mesajul pe care dorești să-l transmiți și se vor conforma propunerilor tale.


Vărsător
Dacă ai o idilă cu cineva din mediul on-line, a sosit momentul să vă întâlniți. Acest gest nu va fi pe placul familiei, dar până la urmă se vor conforma, fericirea ta contează cel mai mult. În schimb, dacă ești într-o relație de lungă durată, poți încerca să rezolvi ceva ce nu mai merge.

Peşti
Dacă îți dorești un loc nou de muncă acum te poți prezenta la interviuri, vei face o impresie bună. Capitolul sentimental poate avea de suferit de pe urma unor neînțelegeri, dar cineva din familie te poate ajuta cu un sfat bun ca să scapi de aceste neajunsuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS