24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Îndrăznește să-ți pui în aplicare ideile inovative, doar riscând vei câștiga. Totuși, se recomandă și prudență, pentru a evita problemele de ordin financiar. De aceea ar fi bine să ceri și sfatul unui expert înainte de a lua o decizie finală, astfel vei afla ce va fi în folosul tău.

Taur
Se pare că astăzi Universul te ajută să iei decizii înțelepte, să intri în noi structuri sociale, de pe urma cărora vei avea de câștigat social și profesional în viitorul apropiat. Capitolul afectiv nu pune probleme, vei dori să oferi mai mult celui iubit, pentru a-ți exprima recunoștința față de acesta.

Gemeni
Astrele aduc în prim-plan dorința de a participa la un eveniment social. Acolo vei face o impresie bună și vei întâlni oameni de valoare. Contextul favorabil al zilei te ajută să te orientezi spre vechi tradiții medicale, poate chiar să testezi pe propria persoană efecte vindecătoare ale acesteia.

Rac
Ziua este favorabilă pentru călătorii, vizite cu familia sau modificări în cămin. Vei primi confirmările afirmațiilor făcute la adresa unei anumite persoane, vei descoperi indicii. Dacă începi o activitate nouă, ai grijă să nu î ți asumați riscuri inutile.

Leu
Încerci să te relaxezi în compania celor dragi, însă nu reușești deoarece gândurile tale sunt preocupate de noi metode de a progresa pe plan profesional. Bine ar fi dacă ai deschide o discuție sinceră cu ei, s-ar putea să ai surpriza plăcută ca să-ți dea sfaturi înțelepte.

Fecioară
O idee de afacere inspirată din natură îți vine astăzi în minte. Ești nehotărât și nu o pui în aplicare cât mai repede, deoarece ai impresia că vei găsi mâine o idee mai bună. Ezitarea îți va provoca o stare de iritare și este posibilă o ceartă cu partenerul de viață.

Balanţă
La locul de muncă se impune o mai bună gestionare a relațiilor, atmosfera pare să fie destul de încordată cu colegii. Însă astăzi sunt șanse mari de a rezolva această problemă pe cale amiabilă. Pe seară, vei avea parte de schimbări importante pe plan social. Astrele activează legăturile cu frații, instituțiile, deplasările.

Scorpion
În această zi dacă nu vei fi încăpățânat și vei avea urechi să auzi ceea ce Universul dorește să îți transmită, vei avea numai de câștigat pe partea profesională. Posibil că te simți singur, chiar dacă ești într-o relație.

Săgetător
Se pare că astrele vin să pună paie pe foc la locul de muncă, mai ales dacă în ultima vreme ai lăsat prea mult de la tine, însă acum a venit vremea revoltei. Chiar dacă te confrunți cu probleme în relație, nu este cazul să îți înșeli partenerul. Mai bine te concentrezi să găsești o soluție ingenioasă de a spori romantismul în relația deja existentă.

Capricorn
Pe parcursul zilei s-ar putea să ai mai multe întâlniri ce țin de planul profesional. În relație, încearcă să nu devii arogant față de partenerul de viață, chiar dacă acesta nu are cum să te ajute din punct de vedere financiar.

Vărsător
Propunerea de a te asocia într-o afacere trebuie studiată cu atenție. Sunt șanse de reușită, dar se impun unele îmbunătățiri ale contractului, pentru a minimiza riscurile. Pe partea emoțională, se întrevăd frământări interioare, se pare că acum trebuie să creionezi o strategie de a face bani sau vei fi pus.

Peşti
Proiectele profesionale sunt pe primul loc. Spre seară veți constata că este ceva de schimbat la capitolul familie și ce anume vă doriți de la partener. Nu este indicat să refuzați acum să luați parte la întâlniri profesionale sau sociale, veți avea ocazia de a vă remarca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS