5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Niciun obiectiv nu este dificil de atins dacă se depune efortul necesar. Rezultatele în orice plan vor fi direct proporționale cu munca depusă. Nu te lăsa descurajat dacă anumite dorințe nu s-au împlinit, și folosește-ţi energia pentru lucrurile care contează.

Taur
Câteodată singurătatea este o adevărată comoară. În agitația de zi cu zi, problemele se confundă cu dorințele și aspirațiile. Pune-ți ordine în gânduri și prioritizează ceea ce este important pentru tine. Astfel, vei reuși să transformi obstacolele în oportunități.

Gemeni
Nu te lăsa descurajat de circumstanțele nefavorabile, pentru că fiecare problemă vine la pachet cu o ocazie unică. În special în relația de cuplu sau pentru cei care sunt la început de drum în dragoste. Înarmează-te cu răbdare și folosește toate atuurile de care dispui.

Rac
Pregăteşte-te sufletește și preia inițiativa, dacă o persoană ţi-a pus inima pe jar. Sparge gheața cu încredere, folosind imaginația. În dragoste totul este despre momentul potrivit. Ascultă-ți instinctul, iar dacă simți că a sosit clipa pentru a face pasul cel mare, nu ezita deloc.

Leu
Inima te-a trimis într-o direcție bună, dar acum lasă-ţi creierul să cântărească. Emoțiile sunt importante în viața ta, însă trebuie să gândești mai mult logic. Fă o listă cu argumente pro și contra, cercetează-ți toate opțiunile și acordă-ți timp suficient pentru a face mișcarea corectă.

Fecioară
În acest moment, universul se mișcă în așa fel încât toate piesele să cadă unde ai nevoie. Drumul tău va apărea odată ce te apropii de el, iar un pic de credință și gândire pozitivă te-ar ajuta să îți păstrezi calmul și încrederea în momentele incerte sau ușor tensionate.

Balanţă
Ceea ce crezi că este o problemă drastică nu este cu adevărat nimic despre care să nu știi cum să rezolvi. Însă este posibil să nu-ți dai seama că nu totul e pe umerii tăi şi că sunt implicați și alți oameni, care au muncit din greu ca să ducă lucrurile la final.

Scorpion
Dacă te confrunți cu ceva ce te tulbură și analizezi cu cât mai multă onestitate, grijile tale se vor estompa. Dar dacă ignori faptul că ceva nu este în regulă, aceste probleme nu vor duce nicăieri! Gândeşte-te la ele acum și te veți simți mai bine mai târziu.

Săgetător
Toate evenimentele din viața ta se întâmplă cu un scop și te duc fix acolo unde trebuie să ajungi. Învață să-ți învingi temerile și să nu te mai îndoiești. În scurt timp, toate eforturile vor fi încununate cu succes. În plan sentimental, vei avea câteva surprize plăcute.

Capricorn
Ai în plan lucruri mărețe. Din păcate, ai tendința de a te panica când cei din jur încearcă să te motiveze sau să te influențeze să pornești într-o anumită direcție. Nu ai niciun motiv de îngrijorare. Scoate de la naftalină toate resursele pe care le ai și treci la acțiune.

Vărsător
Vrei să ai succes, însă ți-e mai comod să stai în umbră și să nu-ți asumi responsabilităţi. Nu-i influența și pe ceilalți cu temerile tale. Cel mai bine ar fi să le stai în preajmă și să furi de la ei ponturi și informații folositoare. Seara, un prieten vine în vizită.

Peşti
Azi eşti nervos, irascibil și pus pe harță. Din fericire pentru tine, persoanele vizate te iubesc și sunt tolerante. Sfatul astrelor este să-ți ajustezi comportamentul și tonul, pentru a evita conflicte nedorite cu cei dragi. Fii amabil și sociabil. Vei avea doar de câștigat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS