5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus, puteţi afla moduri noi de a vă raporta la propria situație. Unele probleme se rezolvă de la sine, nu le daţi atenție.

Taur
Spuneţi ce aveţi pe suflet, mai ales în relația de cuplu. Deși situația ar putea deveni tensionată, sinceritatea și atitudinea directă vor face ca partenerul să răspundă la fel. Încrederea va atinge un nou nivel şi va da un impuls pentru evoluţia relației.

Gemeni
Nativii din această zodie sunt recunoscuți pentru capacitatea de a înțelege emoțiile celor din jur și de a le reda încrederea. Ajutorul oferit se va întoarce înapoi pe viitor. Seara ar putea aduce o veste pe cât de bună, pe atât de neașteptată.

Rac
O vrajă îi cuprinde pe nativii din Rac după doar câteva clipe petrecute în compania unei persoane încântătoare, iar de aici și până la o frumoasă poveste de dragoste mai este doar un pas. Dacă ești într-o astfel de situație, nu ezita nicio clipă.

Leu
O persoană dragă vă face o supriză frumoasă. Veţi petrece timp preţios împreună şi veţi depăna amintiri plăcute. Seara, partenerul de viaţă vă va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care vi-l doreaţi de multă vreme.

Fecioară
Veţi avea parte de o întâlnire neaşteptată, în urma căreia se va naşte o frumoasă poveste de dragoste. Sentimentele pe care le veţi trăi vor fi unice şi vă vor schimba complet starea de spirit. Dacă sunteţi într-o relaţie, vă veţi reîndrăgosti de persoana iubită.

Balanţă
După multe zile de epuizare, în care aţi fost extrem de agitat, aveţi parte de odihnă. Profitaţi de ziua asta pentru a vă încărca bateriile. Urmează o perioadă cel puţin la fel de stresantă, în care veţi înfrunta o nouă provocare profesională.

Scorpion
Trebuie să interacţionaţi mai mult cu oamenii din jur, chiar dacă nu sunteţi întotdeauna de acord cu ei. În plus, trebuie să aveţi mai multă grijă de sănătate. Viaţa merge în direcția cea bună, nu aveţi motive de îngrijorare. Seara, primiţi o invitaţie la restaurant.

Săgetător
Dacă cineva stă în calea planurilor voastre, fiți amabili și zâmbiți-i și veți vedea cum se schimbă. Aveți un farmec aparte, ce vă ajută să vă atingeți obiectivele. Atitudinea voastră pozitivă va fi molipsitoare pentru cei din jur, iar asta va fi benefic pentru voi.

Capricorn
O zi de lucru caracterizată de nesiguranță și confruntare. Nu vă lăsați copleșiți doar pentru că nu aveți răspuns pe loc la orice problemă. Încercați să vă păstrați calmul, pentru a nu agrava lucrurile: uneori, problemele dispar la fel cum au apărut.

Vărsător
Cei din jur vă apreciază și vă cer sfaturile. Dacă aveați impresia că uneori sunteți invizibili pentru cei cu care colaborați, puteți alunga aceste gânduri. În viața personală, e necesară puțină atenție la cheltuieli pentru a nu vă goli portofelul.

Peşti
E prea devreme să vă simţiţi ca în weekend. Dacă plănuiți o ieșire cu prietenii sau o petrecere, ar fi bine să lăsați pentru ziua următoare. Ați putea da, în schimb, atenție unor probleme care nu ar trebui amânate. Dacă le găsiți rezolvarea, va fi un mare câștig!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS