9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Vă întâlniţi cu diverse persoane sau sunteţi căutat la telefon ori pe reţelele de socializare. Unii vor sincer să vadă ce mai faceţi şi ce planuri de viitor aveţi. Alţii, însă, doresc să vă destabilizeze, din amuzament sau invidie. Fiţi prudent şi vorbiţi puţin despre voi. Feriţi-vă să daţi sfaturi!

Taur
Puteţi primi o primă, cadouri sau favoruri din partea unor prieteni sau dinspre segmentul profesional. Pe de altă parte, sunteţi tentat să exageraţi, pe considerentul că sunt sărbători multe în perioada aceasta. Rezumaţi-vă la strictul necesar şi evitaţi investiţiile majore sau nefondate.

Gemeni
Şanse deosebite de înnoire din toate punctele de vedere. Chiar dacă stările de spirit sunt fluctuante sau sănătatea vă necăjeşte, depăşiţi totul cu bine. Gândiţi-vă la planuri de anvergură legate de viaţa personală sau de serviciu. Visaţi cu ochii deschişi şi aveţi încredere că se vor îndeplini toate.

Rac
Izolare, meditaţii interioare şi discuţii tăinuite cu cineva drag aflat departe. Multe vi se vor revela pe diverse căi, astfel că ar fi bine să scrieţi totul într-un jurnal. Renunţaţi la ce nu vă mai trebuie, la persoanele şi relaţiile care nu vă mai inspiră.

Leu
În relaţiile cu prietenii se conturează schimbări importante pe termen lung. De unii vă despărţiţi definitiv, iar faţă de alţii sunteţi mai prudent. Evitaţi stările nemulţumitoare şi temerile, pentru că veţi avea în preajmă persoane de calitate. Mai bine pregătiţi-vă să primiţi oameni noi în viaţa voastră.

Fecioară
Multă forfotă în plan profesional. Sunt şanse să primiţi responsabilităţi noi şi de anvergură sau chiar un post de conducere. Apare riscul să vă afundaţi în treburile de la locul de muncă şi să neglijaţi planul familial, viaţa personală, relaţia cu partenerul de viaţă.

Balanţă
Vă bucuraţi de atmosfera de sărbătoare a acestei perioade şi vă rafinaţi sufletul cu activităţi culturale şi filozofice. Posibil, totuşi, să apară şi un soi de tensiune mentală nedefinită şi să iasă la iveală temeri legate de anturajul apropiat. Detaşaţi-vă de neplăceri şi aveţi încredere că totul va fi bine!

Scorpion
Vin bani şi bunuri fie de la partenerul de viaţă, fie din colaborări. Sunt şanse să semnaţi acorduri pentru alte proiecte care promit venituri substanţiale pe termen lung. Nu vă grăbiţi în luarea deciziilor şi verificaţi propunerile şi documentele aferente cu mare atenţie. Fiţi prudent în privinţa cheltuielilor!

Săgetător
Relaţiile parteneriale încep o etapă nouă, de bun augur şi pe termen lung. Totuşi, există animozităţi, din cauza prietenilor sau a activităţii profesionale pe care o desfăşuraţi. Sunt şanse să primiţi o ofertă de colaborare care presupune multă muncă, timp îndelungat. Implicaţi-vă serios în segmentul partenerial!

Capricorn
În plan profesional se deschid oportunităţi deosebite, însă este vorba despre lucru în echipă sau postura de subaltern. Cu toate că este dificil să suportaţi regulile şi ordinele unui şef, până la urmă vă veţi conforma situaţiei. Este în beneficiul vostru să profitaţi de şansele ivite la locul de muncă.

Vărsător
Creativitatea este accentuată, astfel că aţi putea realiza, fără să vă daţi seama, adevărate opere de artă. Dorinţa de distracţii şi aventuri poate fi umbrită de bugetul disponibil. Vă puteţi bucura de toate dacă priviţi altfel viaţa. Este rost de implicare în idile sau de a vă îndrăgosti din nou de vechiul partener.

Peşti
Ziua favorizează treburile gospodăreşti, planurile de curăţenie, achiziţii patrimoniale, vizite la rude şi dialogurile cu membrii familiei. Depinde numai de voi cum gestionaţi discuţiile şi cum programaţi treburile. Ţineţi cont şi de sugestiile celorlalţi, chiar dacă fac mofturi. Va fi în folosul tuturor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS