Acasă Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

-

Berbec
Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată şi lipsit de diplomaţie, ceea ce ar putea pune pe fugă pe acele persoane apte să contribuie la sporirea bugetului personal. Pe de altă parte, familia poate redeveni prioritară, centrul preocupărilor.

Taur
S-ar părea că aveți acea putere de a vă ţine deoparte emoţional, de a fi perfect raţional şi detaşat, astfel încât să puteți urmări îndeaproape unele piste favorabile reuşitelor financiare. În privinţa bifării unor câştiguri materiale mizați pe dumneavoastră, pe pornirea şi impulsul în stare brută de a acţiona într-o anumită direcţie.

Gemeni
Sunteți refăcut fizic, în putere şi extrem de energic azi. În consecinţă, poate fi o zi favorabilă întreprinderii curăţeniei generale la domiciliu, a punerii în practică a unor schimbări de ambient intim. În viaţa sentimentală, lucrurile ar putea scârţâi, căci, oricât v-ați dori, s-ar putea să nu puteți profana un mister.

Rac
Vi s-ar putea reproşa că sunteți individualist, că vă interesează doar propria persoană, că urmăriți să-i impresionați pe ceilalţi şi să obţineți din partea lor reacţii admirative şi ovaţii. S-ar părea că vreți să luați, fără scrupule, onorurile care credeți că vi se cuvin, că ţineți să construiți o glorie personală.

Leu
E favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluționați unele conflicte şi confruntări de clan. Aveți o stare bună, vă simţiți bine și sunteți împăciuitor şi tolerant. Știți probabil să-i luați pe părinţi cu vorbă bună, aveți un ton conciliator.

Fecioară
Ar fi indicat să ţineți sub control adânca sete de a vă bucura de plăcerile uşoare ale vieţii, de pasiunile şi poftele trupeşti. S-ar putea să rezistați cu greu tentaţiilor amoroase, numai că asta s-ar putea să vă coste mai mult decât credeți, să aibă implicaţii severe asupra echilibrului şi liniştii.

Balanţă
Sunteți subiectul unor acuzaţii diverse, fiind posibil să vi se impute, spre exemplu, că nu v-ați maturizat, că aveți reacţii de adolescent întârziat, că sunteți neserios şi superficial, nereuşind să dați dovadă de constanță şi perseverenţă în nici o privinţă. În plus, sunteți neliniştit şi agitat, iar discuţiile pot deveni aprinse şi ofensatoare.

Scorpion
Parcurgeți un episod de mirifică inflamare sentimentală. Poate fi vorba chiar de faza incipientă de vrajă şi euforie a unei relaţii afective care stă să se închege, în care sunteți focusat cu toată atenţia pe o persoană de sex opus care v-a stârnit interesul. Într-un asemenea context, beneficiați şi de mici atenţii.

Săgetător
E posibil să aveți un mod atât de pragmatic de a vedea viaţa încât sentimentalismul şi romantismul să nu aibă nici o şansă de a se face resimţite. Probabil chiar sentimental vă arătaţi cu precădere interesat de partenerii rentabili material ori bine situaţi social, cu funcţie şi putere.

Capricorn
Veți fi remarcat prin curiozitatea excesivă şi voluptatea cu care purtați conversaţii. E posibil să spuneți şi să ascultaţi lucruri, să consemnați şi să relatați ştiri, informaţii ori fapte de viaţă. Vă preocupă educaţia proprie. Încercați totuşi să ţineți sub control tendinţa spre intrigă, să opriți la timp duelurile verbale în care vă implicați!

Vărsător
E posibil să realizați că nu e necesar să mai dramatizați unele situaţii create în familie. Constatați că o atitudine iertătoare şi binevoitoare, înţelegătoare şi tolerantă poate aduce imediat lucrurile la normalitate. Puteți realiza că s-au iscat certuri din nimic, din motive absolut nesemnificative.

Peşti
Cheltuiți strictul necesar și chiar ar fi bine să puneți și ceva bani deoparte. Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă definitiv, conturându-se o etapă în care vor veni în preajma ta alte persoane, de o calitate foarte bună. Demersuri intelectuale, studii, călătorii pe distanțe scurte, dialoguri fructuoase cu alții.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a distrus Urgenţa cu maşina, condamnat definitiv

Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât să-l condamne la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare pe bărbatul care a trecut cu maşina prin uşile Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU).