5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Discuţiile pe teme filozofice, cu oameni experimentaţi în ale vieţii vă deschid noi viziuni asupra destinului.
Într-un fel greu de explicat, deşi poate nici nu trebuie explicat, sunteţi pus în situaţii în care sistemul de valori şi mentalitatea voastră sunt răstălmăcite.

Taur
Este o zi în care tot vă mai gândiţi la cheltuielile comune pe care trebuie să le împărțiţi cu alţii. Ar trebui, ca măcar din când în când, să lăsaţi pragmatismul deoparte şi să vă îndreptați atenţia către laturile mai puţin vizibile ale vieţii cotidiene. Cercetaţi de ce vă aflaţi într-o anume situaţie financiară şi veţi observa că viaţa v-ar fi mai ușoară.

Gemeni
Se întrezăresc discuţii importante pe teme financiare, cu partenerul de viaţă sau de afaceri. Chiar dacă, deocamdată, există animozități între voi şi ceilalţi, animozităţile pornesc de la aceştia. Aveţi suficient sprijin astral de a întoarce lucrurile în favoarea voastră. Renunțaţi la colaborările nepotrivite.

Rac
În prima parte a zilei sunteţi foarte harnic, atât la serviciu, cât şi acasă dacă vă permite timpul. Indiferent ce muncă desfăşuraţi, fizică sau intelectuală, este nevoie să vă folosiţi mentalul şi comunicarea. Vorbiţi strict, direct şi la obiect, deoarece există riscul ca de la banalități să iasă o dispută majoră.

Leu
Cu persoanele din anturajul apropiat se pot ivi discuţii aprinse pe tema copiilor, a relaţiilor sentimentale sau a modului în care vă petreceţi timpul liber. Gândurile şi eforturile sunt îndreptate către alte sectoare de viaţă, în special în cele socio-profesionale, iar pe cei dragi i-aţi neglijat mult în ultima vreme.

Fecioară
O zi în care puteţi pune la punct detalii importante ale spaţiului în care locuiţi. Se pare că aveţi şi bani şi susţinerea colegilor sau prietenilor. Membrii familiei se opun planurilor domestice. Poate au dreptate uneori, de aceea gândiţi-vă la ceea ce vă spun aceştia şi ţineţi cont şi de sfaturile lor.

Balanţă
Activităţile intelectuale, demersurile legate de serviciu şi relaţiile cu cei apropiaţi le puteţi aduce pe un făgaș bun astăzi. Chiar dacă asta implică multă agitaţie, concentrarea mentalului numai pe aceste chestiuni, pe măsură ce se scurg orele zilei veţi vedea că merită din plin toate eforturile. Pe de altă parte, aţi putea pune la punct şi un plan de călătorii.

Scorpion
Datorită unor nevoi domestice va trebui să cheltuiţi o sumă importantă de bani. Ocupaţi-vă cu drag de tot ce ține de casă şi familie. Veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Este adevărat că în ultimele săptămâni aţi tot cheltuit pe diverse mai mult sau mai puţin folositoare.

Săgetător
Este o zi în care sunteţi contra tuturor. Aveţi multă energie, care ar trebui să o canalizaţi spre activităţi folositoare vouă, dar şi celorlalţi. Evitaţi critica excesivă, acţiunile frivole şi implicarea în treburile altora. Sensibilitatea sufletească este la cote mari, aşa încât feriţi-vă de persoanele care sunt pe unde difertite de voi.

Capricorn
Contextul astral de astăzi vă aduce informaţii noi despre evenimentele în care sunteţi implicat. Totul vi se dezvăluie pe căi neconvenţionale. Fiţi atent la toate semnele. În primul rând, despre banii obţinuţi în urma muncii depuse. Fiţi prudent, deoarece există multe conflicte ascunse în sfera profesională.

Vărsător
Ziua anunţă discuţii aprinse cu prietenii, însă într-un anume fel vă vor prinde bine. În primul rând, puteţi primi sfaturi bune despre cum să vă modelaţi personalitatea şi cum să vă trasaţi alte planuri de viitor, mult mai potrivite în etapa de viaţă în care vă aflaţi.

Peşti
Dialogurile şi întrevederile cu şefii sunt tensionate. Este adevărat că aveţi dreptate în cele susţinute şi prezentate de voi, mai ales în sfera socio-profesională. Este dificil deocamdată să fiţi crezut şi susţinut fățiș de ceilalţi. Aveţi încredere că providența are grijă de voi în umbră şi vă trimite ajutoare când vă aşteptaţi mai puţin şi prin cine vă aşteptaţi mai puţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS