6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Alături de colegii de serviciu puteţi finaliza cu succes activităţi pentru care aţi depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi va spune cuvântul. Acceptaţi ajutorul celorlalţi, care de această dată vă ajută necondiţionat. Inclusiv şefii sunt de partea voastră, chiar dacă vă mai adresează câteva reproşuri.

Taur
Veţi reuşi să cădeţi la pace pe teme financiare cu persoana iubită sau copiii. Disputele din ultimele zile se vor risipi odată ce aţi stabilit priorităţile şi nevoile fiecăruia, dar şi banii necesari pentru acestea. Totuşi, ar fi bine să nu vă lăsaţi influenţat de ceilalţi vizavi de modul în care vă cheltuiţi resursele materiale, pentru că scopul acestora este de a profita de pe urma muncii voastre.

Gemeni
Vă preocupă problemele unui prieten apropiat sau unei rude. Sunteţi tentat să oferiţi sprijin material celor din anturajul cotidian, însă nu se recomandă. După prânz va fi nevoie să vă îndreptaţi atenţia şi eforturile către familie şi treburile casei. Schimbările majore care se petrec încet, dar sigur în segmentul domestic vă fac să vă reîntoarceţi frecvent, cel puţin mental.

Rac
Discuţii aprinse pe teme diverse, întâlniri cu persoane pe care nu le-aţi văzut de mult, totul roieşte în jurul vostru, obosindu-vă. Emotivitatea este accentuată, subiectivismul este prezent şi se pot crea premisele unor decizii sau acţiuni nepotrivite. Evitaţi să faceţi promisiuni.

Leu
Tema zilei este legată de veniturile pe care le obţineţi din munca desfăşurată la serviciu. Puteţi primi bani, bunuri sau alte favoruri. Tentaţia de a cheltui este mare, dar rezumaţi-vă la strictul necesar. Sunteţi tentat să depuneţi eforturi fizice prea mari pentru activităţi care nu merită sau care nu vă privesc. Fiţi mai atent cu sursele şi resursele voastre vitale şi consumaţi atât cât aveţi nevoie.

Fecioară
Este o zi în care vă puneţi pe primul loc în viaţa voastră. Faceţi planuri mărețe de viitor, începeţi să vă schimbaţi garderoba, accesoriile vestimentare, ba chiar vă gândiţi şi la schimbarea condiţiilor în care locuiţi sau vă desfăşuraţi activitatea profesională.

Balanţă
Ar fi minunat dacă aţi reuşi să fiţi discret, retras în propriile voastre gânduri. Este un moment de bilanţ al evenimentelor în care sunteţi implicat, de aceea gândurile voastre se vor orienta către aceste subiecte. Concluziile desprinse din cele petrecute vă vor ajuta să vedeţi realitatea şi să faceţi corecţiile necesare, unde este cazul, în unele planuri fie personale, fie profesionale.

Scorpion
Ziua vă aduce discuţii finale legate de activităţile profesionale pe care le desfăşuraţi la serviciu. Puteţi pune în ordine documente importante. Şefii vă vor oferi sprijinul necesar pentru tot ce întreprindeţi. Nu vă hazardaţi în decizii care implică mai mulţi colegi de lucru sau acţiuni pe termen lung.

Săgetător
Ocazii bune de a vă organiza activităţile profesionale care vizează lucrul în străinătate sau cu parteneri străini. Sunt posibile unele neplăceri, însă depuneţi cu încredere toate eforturile şi până la urmă totul va ieşi ca la carte. Evenimentele petrecute zilele acestea în preajmă, în special în zona profesională, vă vor ajuta să vă modificaţi concepţiile despre lume şi viaţă.

Capricorn
O zi favorabilă demersurilor necesare unei călătorii sau abordării unor studii pe termen lung. Sunt momente prielnice pentru a discuta cu persoane erudite, cu profesori, instructori, oameni care vă pot lumina sufletul cu idei noi și sfaturi deosebite. Totul este să aveţi răbdare și deschidere mentală să ascultați activ.

Vărsător
Împreună cu persoana iubită sau cu copiii puteţi rezolva chestiunile financiare necesare traiului vostru comun. Ideile bune, planurile de investiţii pe termen lung, găsirea echilibrului între nevoile materiale şi cele sufleteşti atât ale voastre, cât şi ale celor dragi depind mai mult de voi. De aceea, susţineţi-vă opiniile şi depuneţi toate eforturile pentru a le realiza.

Peşti
Sunteţi foarte sensibil în relaţiile parteneriale. Astăzi puteţi empatiza uşor cu ceilalţi, fără să vă daţi seama. De aici stările de spirit pot fi influenţate de personajele cu care veniţi în contact. Trasaţi imaginar o linie separatoare între câmpul energetic şi câmpurile celorlalţi, pentru a reuşi să vă vedeţi linştit de treburile voastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS