12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Astăzi vin veşti din străinătate sau despre studii pe termen lung. Unele sunt neplăcute sufletului, însă abordaţi totul cu răbdare şi pragmatism. Bine ar fi să acordaţi o atenţie mai mare instruirii profesionale. În a doua parte a zilei se anunţă întrevederi cu şefii sau autorităţile. Se pot isca uşor discuţii aprinse, dar sunt momente pasagere.

Taur
Tendinţa de a aborda totul prin prisma disciplinelor neconvenţionale este la cote înalte astăzi. Pe de o parte, este bine, însă pe de alta, evitaţi cercetarea unor evenimente sau situaţii care nu vă privesc. Bine ar fi să vă concentraţi eforturile către achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel.

Gemeni
Relaţiile parteneriale şi colaborările în care sunteţi implicat vă dau ceva bătăi de cap astăzi. Sunt posibile discuţii aprinse, de aceea fiţi prudent şi ascultaţi părerile celorlalţi. S-ar putea să descoperiţi nereguli în acest sector de viaţă, dar nu sunt motive de îngrijorare. Totul se poate rezolva. Însă, bine este să reţineţi că tot ce întreprindeţi în această perioadă va avea ecouri pe tot restul vieţii.

Rac
O zi cu multe treburi la serviciu. Chiar dacă v-aţi propus să rezolvaţi marea cu sarea, astrele vă înfrânează elanul. Relaţiile colegiale sunt distorsionate, aşa încât bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea evitaţi eforturile suprasolicitante.

Leu
Aţi dori să vă îndrăgostiţi astăzi. Cheful de distracţii şi aventuri este la cote înalte, dar se pare că ceilalţi nu prea vă ţin isonul. Relaţia cu persoana iubită este umbrită, dialogurile anoste, însă şarmul şi exuberanţa vă pot ajuta să treceţi peste orice impas. Alţii vor avea de-a face cu copiii şi problemele lor. Sunt momente bune pentru a vă îndrepta atenţia către un hobby.

Fecioară
Casa, treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei sunt zonele importante ale zilei. Puteţi face uşor curăţenii generale, reparaţii curente sau vă puteţi gândi la achiziţionarea unei case noi sau a unui teren. Cei dragi s-ar putea să nu vă susţină ideile, dar explicaţiile pertinente vă vor duce către rezultatul dorit.

Balanţă
Este o zi bună pentru studiu, documentare şi demersuri specifice instruirii personale. Fie că vă gândiţi la domeniul profesional, fie la un hobby, astrele vă recomandă îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe şi lărgirea orizontului cunoaşterii. Pe de altă parte, s-ar putea să faceţi mai multe drumuri în scopuri diverse.

Scorpion
Aspectele legate de bani reprezintă tema zilei. Sunteţi nemulţumit de ceea ce constataţi, dar bine ar fi să vă gândiţi la o reevaluare a activităţii desfăşurate şi la câştigul aferent. Totuşi, ziua vă va fi îndulcită de mici cadouri sau favoruri din partea unor oameni dragi. Energia vitală este la cote joase, aşa că este mai bine să vă dozaţi eforturile.

Săgetător
Ar trebui să vă simţiţi bine şi să aveţi multă poftă de viaţă. Chiar dacă există nemulţumiri, în special legate de relaţiile sentimentale şi cele cu copiii, priviţi partea frumoasă a lucrurilor şi fiţi mai înţelegător cu ceilalţi. Evitaţi implicarea în problemele altora. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de înfrumuseţare, pentru dialoguri cu medici sau pentru analize medicale.

Capricorn
Discreţia, modestia şi autocontrolul sunt principalele lucruri care vă caracterizează astăzi. Sufletul are nevoie de singurătate şi de meditaţie profundă. Sunt momente bune pentru o analiză minuţioasă a evenimentelor petrecute în ultimul timp.

Vărsător
Contextul astral al zilei vă aduce în prim-plan relaţile cu prietenii. Sunt posibile discuţii aprinse cu aceştia, situaţii delicate, însă cu prudenţă şi discernământul veţi depăşi totul cu bine. Un protector important vă poate da sfaturi utile şi informații preţioase legate de domeniul profesional. Cele mai bune şi sigure dialoguri le aveţi cu membrii familiei.

Peşti
Astrele vă sfătuiesc să vă ocupaţi pe îndelete de sectorul profesional, în special de relaţiile cu şefii. S-ar putea să fiţi nevoit să daţi explicaţii unui şef despre ultimele decizii profesionale. Explicaţi-vă acţiunile în cuvinte puţine, veniţi cu dovezi palpabile şi susţineţi-vă punctele de vedere cu fermitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS