14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
S-ar putea să luaţi o hotărâre importantă în legătură cu evoluţia unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Sunt şanse ca decizile pe care le luaţi să se dovedească inspirate. Puteţi realiza tot ce v-aţi propus, cu condiţia să acţionaţi cu calm şi să aveţi răbdare.

Taur
La locul de muncă, superiorii vă apreciază seriozitatea şi ideile constructive. Nu este exclus să se discute despre o mărire de salariu. Puteţi să faceţi planuri şi investiţii pe termen lung, profitând de conjunctura astrală favorabilă din această perioadă. Oricât aţi fi de ocupat în plan profesional, vă sfătuim să nu îi neglijaţi pe cei dragi.

Gemeni
În prima parte a zilei aveţi şanse să vă faceţi remarcat la locul de muncă sau în afaceri. S-ar putea, însă, să provocaţi invidia unor colegi sau a unor concurenţi. Este posibil să aveţi o discuţie aprinsă cu persoana iubită, care vă reproşează că dedicaţi prea mult timp activităţii profesionale şi neglijaţi relaţia sentimentală.

Rac
Este momentul să vă ocupaţi de situaţia financiară. Partenerul de viaţă vă susţine şi, acţionând împreună, şansele de reuşită sunt mai mari. Este posibil să aveţi de semnat documente oficiale. Nu se întrevăd probleme deosebite, dar vă sfătuim să fiţi prudent. Astăzi vă puteţi baza pe intuiţie.

Leu
Sunt şanse să puneţi la punct o colaborare avantajoasă, care ar putea să vă aducă venituri frumoase pentru o bună perioadă de timp de acum înainte. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să se amestece în viaţa dumneavoastră. Străduiţi-vă să reacţionaţi cu diplomaţie. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie din ce în ce mai bune.

Fecioară
Profunzimea ideilor şi ambiţia de care daţi dovadă vă pot fi de mare ajutor în activitatea profesională şi în afaceri. Sunteţi capabil să rezolvaţi destul de uşor toate problemele profesionale sau din cămin. Ţineţi cont şi de opiniile celor din jur. Evitaţi speculaţiile de orice fel!

Balanţă
La locul de muncă sau în afaceri este un moment favorabil pentru a vă ocupa de proiecte dificile. Profitaţi de această ocazie pentru a face mari paşi înainte. Colegii sau partenerii de afaceri vă susţin, impresionaţi de entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă. Relaţiile cu familia ar trebui să fie foarte bune.

Scorpion
Este o zi prielnică schimbărilor importante pe plan profesional. Este posibil să vi se propună o călătorie în străinătate pentru un curs de perfecţionare sau o altă activitate menită să vă lărgească orizontul profesional. Aveţi ocazia să negociaţi contracte avantajoase şi să faceţi cunoştinţă cu persoane importante.

Săgetător
Pot apărea schimbări neaşteptate la locul de muncă sau în afaceri. Este o zi favorabilă studiului, comunicării şi călătoriilor în interes profesional. În tot ce faceţi, contaţi pe sprijinul familiei şi al prietenilor apropiaţi. Azi este recomandat să nu vă asumaţi riscuri.

Capricorn
Se pare că traversaţi o perioadă favorabilă în plan profesional. Superiorii vă apreciază realizările şi nu este exclus să fiţi recompensat. În a doua parte a zilei este posibil să nu fiţi în cea mai bună formă şi să aveţi senzaţia că vă lipseşte energia. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, dar ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Vărsător
Azi aveţi şanse mari să rezolvaţi o problemă financiară care a afectat bugetul familiei în ultima vreme. Există riscul ca o discuţie în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă să degenereze în ceartă. Fiţi cât mai diplomat şi păstraţi-vă calmul. Comunicarea sinceră şi deschisă vă ajută să consolidaţi relaţiile cu cei apropiaţi.

Peşti
La locul de muncă sau în afaceri este posibil să aveţi câteva întruniri importante şi sunt şanse ca majoritatea să se dovedească fructuoase. În prima parte a zilei s-ar putea să primiţi o veste bună, în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi planurile pentru mâine. Ar putea fi o zi destul de agitată şi stresantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS