19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile și vorbiţi cât mai puțin. Există riscul să obosiţi și astfel să gafaţi în dialogurile cu ceilalți.

Taur
Cheltuieli neașteptate din cauza partenerului de viață sau colaboratorilor din mediul profesional. Veniturile sunt fluctuante, discerneţi atent orice investiție. Sunt șanse să primiți o recompensă în urma eforturilor depuse în câmpul muncii sau un protector important vă ajută din umbră exact cu ce aveţi nevoie.

Gemeni
Detașaţi-vă de tumultul cotidian, trasaţi planuri noi și revizuiți mediul relațional. Este vremea să priviţi obiectiv la tot ce vă înconjoară. Se schimbă multe în preajmă, însă mai ales în relațiile parteneriale se disting noutăți ce ar trebui luate în serios. Fiţi pregătit pentru progres și lăsaţi temerile deoparte.

Rac
Puteți primi informații deosebite și utile pe termen lung din domeniul relațiilor sentimentale. Sunt momente bune pentru a vă gândi, pe îndelete, la situația amoroasă sau la situațiile în care sunt implicați copiii.

Leu
Discuții importante cu prietenii, acțiuni de anvergură, planuri de viitor care vor da roade la momentul potrivit. Pot apărea și umbre din cauza banilor sau bunurilor pe care doriţi să le investiţi, ori a unui proiect cu cineva din mediul profesional.

Fecioară
Forfota din zona socio-profesională vă poate răscoli liniștea interioară, dar și planurile propuse pentru astăzi. Recomandabil este să vă adaptaţi situațiilor ivite. Cu siguranță, veţi avea suficiente beneficii astfel încât să merite efortul. Cineva din anturajul apropiat vă poate ajuta cu informații utile pe termen lung.


Balanţă
Sufletul vă tânjește după călătorii îndepărtate sau după elevare și îmbogățirea bagajului educațional. Cu puțin efort și bunăvoință aţi reușit să echilibrați situația, astfel încât să vă bucuraţi și de realizarea cu succes a ceea ce aveţi de făcut urgent, dar și de o lectură bună, un film de top sau o discuție cu cineva elevat.

Scorpion
Vă aflaţi într-o perioadă în care se pare că veniturile din munca proprie sunt mulțumitoare, astfel că unii râvnesc la avutul vostru. Selectaţi prioritățile și evitaţi implicarea în probleme altora. Depinde numai de voi cum vă gestionaţi resursele și relațiile. Sunt momente excelente de a investi în voi.

Săgetător
Aţi dori mai mult compania și aprobarea partenerului de viață și a colaboratorilor, dar nu reușiți să le obțineți. Este bine să priviţi obiectiv la aceste relații și să ascultați ceea ce vi se spune. Există taine în segmentul partenerial ce nu le puteți desluși acum, doar le simțiţi. Evitaţi discuțiile contradictorii.

Capricorn
Este multă animație la locul de muncă și în mediul personal, aveţi de făcut multe. Selectaţi prioritățile, deoarece există riscul suprasolicitării nervoase și să gafaţi serios. Colegii de serviciu vă pot ajuta, bine fiind să acceptați.

Vărsător
Doriţi mai multă distracție și aventură în viață, însă ceilalți nu vă țin isonul. Controversele în relațiile cu cei dragi, persoana iubită sau copiii au rolul de a vă menține realist și de a vă ajuta să rezolvaţi treburile prioritare.

Peşti
Indiferent ce se petrece în afara casei și familiei, nu reușeşte să vă abată atenția de la ceea ce se petrece în mediul personal. Aveţi de făcut multe și mărunte în casă, vreţi să rezolvaţi toate problemele membrilor familiei sau rudelor, însă atribuțiile socio-profesionale vă mențin ocupat și poate chiar departe de locurile familiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS