18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020

Horoscop

Berbec
Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici cadouri sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. Bine ar fi să vă faceţi un bilanţ al veniturilor şi cheltuielilor. Tentaţia cumpărăturilor vă poate crea neplăceri.

Taur
Stările de spirit sunt fluctuante și de aici relaționaţi mai greu cu ceilalți. Recomandabil este să vă ocupaţi de treburi ușoare, de priorități și să evitați escaladarea conflictelor. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru odihnă și pentru plimbări în aer liber.

Gemeni
Ziua este favorabilă activităţilor de rutină. Încercaţi să fiţi cât mai discret şi staţi mai mult de vorbă cu voi înşivă. Organismul este destul de obosit. Evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbaţi-vă în aer liber sau dormiţi mai mult.

Rac
Prietenii şi protectorii vă sunt alături cu sfaturi şi îndemnuri bune în prima parte a zilei. Se pot ivi discuţii contradictorii, dar cu prudenţă şi discernământ veţi putea evita situaţiile neplăcute. După prânz va interveni oboseala acumulată în timp.

Leu
În prima parte a zilei, astrele vă recomandă îndreptarea atenţiei şi eforturilor către domeniul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii sau autorităţile. Vi se reproşează că, în ultimul timp, sunteţi foarte distrat şi neatent vizavi de problemele de la serviciu..

Fecioară
Sunt momente favorabile pentru lecturi interesante, însă ușoare. Este ceva mai dificil să vă concentraţi astăzi pe subiecte importante. Rezolvați-vă îndatoririle personale și profesionale, însă nu forțaţi nota. Rezervaţi-vă momente pentru relaxare și pentru dialoguri cu cei dragi.

Balanţă
O zi în care chestiunile financiare vă pot oferi emoții. Rezolvaţi până în prânz tot ce ține de facturi, taxe, dialoguri cu instituții financiare, pentru că energia după-amiezei predispune la încurcături în tot ce ține de bani, acte, relații oficiale. Evitaţi să povestiţi altora opiniile și planurile personale.

Scorpion
Pot apărea, din nou, surprize dinspre ceilalți. Mai ales în relațiile cu femeile sunt probabile dialoguri aprinse și reluarea unor teme vechi nelămurite. Dispuneţi de toate mijloacele necesare pentru a gestiona favorabil orice situație ivită. După prânz este bine să vă ocupaţi numai de activități de rutină.

Săgetător
Se anunţă multe treburi la serviciu, însă este vorba despre cele de rutină. Relaţiile colegiale sunt disonante, şefii nu vă observă, aşa încât fiţi prudent şi bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Ocupaţi-vă numai de îndatoririle voastre! Luaţi în calcul odihna, plimbările în aer liber și dialogurile amicale cu cei dragi.

Capricorn
Pentru că relațiile cu cei dragi sunt umbrite, canalizați-vă energia spre activități ușoare, plăcute, eventual spre a ajuta pe cineva aflat în nevoie. Persoana iubită sau copiii vă pot face tot felul de reproșuri, însă cu diplomație, înțelegere și prudență puteți depăși orice diferend.

Vărsător
Treburile gospodăreşti vă acaparează, în continuare, eforturile şi atenţia în prima parte a zilei. Însă, după orele prânzului, va predomina senzația de mers în gol. Selectaţi-vă prioritățile și planificaţi-vă pentru o altă perioadă treburile care suportă amânare.

Peşti
În primele ore ale zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri. Pe de altă parte, rudele şi prietenii apropiaţi vă pot solicita ajutorul. Recomandabil este să vă vedeţi doar de treburile voastre şi să evitaţi irosirea timpului şi a energiilor în problemele altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...