13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Vă vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional, fie cineva drag vă ajută din senin, în aparență. Sunt posibile surprize de proporții în tot ce ține de bani, bunuri, favoruri, condiții de muncă și de salarizare.

Taur
Stările de spirit sunt schimbătoare. Aveţi chef să vă ocupaţi de mai multe treburi în acelaşi timp, însă nu se recomandă. Orientaţi-vă spre priorități, dar spre cele uşoare. Energia vitală este fluctuantă. Controlați-vă emoțiile și evitaţi activitățile solicitante!

Gemeni
Este o zi în care este bine să vă ocupaţi numai de treburi uşoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evitaţi spaţiile aglomerate, discuţiile de anvergură cu multă lume şi luarea deciziilor. De mare folos vă sunt prezenţa şi sfaturile celor dragi.

Rac
O zi care vă aduce în atenție proiectele socio-profesionale. Sunt momente excelente pentru reorganizarea treburilor profesionale și reevaluarea activităților în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi. Se prefigurează dialoguri importante cu șefii, colegii și cu susținătorii din mediul profesional.

Leu
Veştile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activaţi vă pot pune pe gânduri. Se prefigurează surprize de proporții, atât în planul profesional, cât și în cel familial. Ceva din mediul domestic vă poate obstrucționa ascensiunea profesională.

Fecioară
Dacă în prima parte a zilei aveţi preocupări filozofice, spre prânz veţi fi nevoit să vă ocupaţi de activităţile de rutină de la locul de muncă. Se conturează demersuri pentru o călătorie îndepărtată, studii deosebite și relații importante cu persoane aflate departe de granițele țării.

Balanţă
Contextul astral al zilei evidențiază segmentul financiar, secțiunea bani, bunuri comune cu alții. Sunt probabile surprize de proporții vizavi de tot ce ține de venituri colaterale locului de muncă, moșteniri, partaje, investiții. Pentru moment ar fi bine să achitați facturile, taxele, datoriile curente.

Scorpion
O zi foarte importantă în plan partenerial. Sunt posibile controverse, surprize, dialoguri interesante, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri sau colaboratori. Se recomandă prudență și evitarea escaladării conflictelor.

Săgetător
Sănătatea este vulnerabilă şi bine ar fi să vă ocupaţi mai mult de treburi uşoare, de rutină. Pe cât posibil evitaţi consultaţiile şi analizele medicale, pentru că riscul apariţiei erorilor este mare. La serviciu sunt probabile situații deosebite, unele conflictuale din partea colegilor.

Capricorn
Foarte interesante sunt astăzi relațiile sentimentale! Surprizele pot fi frecvente, fie că este vorba de cineva drag, fie despre copii. Se recomandă precauție în orice situație legată de cei dragi, deoarece foarte ușor vă pot fi înșelate simțurile. Capacitatea de creație este mare şi astfel din mâinile voastre ar putea ieşi adevărate opere de artă.

Vărsător
Segmentul domestic este tema importantă a zilei. Pe de o parte, membrii familiei au nevoie de sprijinul vostru moral şi material. Aveţi de rezolvat treburile domestice rămase restante. Însă, pe de altă parte, veţi fi solicitat și în plan socio-profesional.

Peşti
Sunt momente favorabile pentru activităţi intelectuale şi pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat. Călătoriile pe distanţe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea fiţi prudent în vorbe şi fapte. Ascultaţi mai mult şi vorbiţi strictul necesar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS