17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt foarte importante în această săptămână, de aceea fiţi prudent și implicat serios în aceste relații. Aveţi nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian. Se pot accentua unele probleme de sănătate, privitoare la sistemul digestiv și la extremitățile picioarelor.

Taur
Reuniuni oficiale cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dezbateri pe teme socio-profesionale. Selectați-vă prioritățile și nu luaţi de bun chiar tot ce se petrece. Cumva este vorba despre o furtună într-un pahar cu apă. Prietenii vă sunt alături și vă puteți bizui serios pe sfaturile și acțiunile lor.

Gemeni
Este posibil să călătoriţi, să vă implicaţi în diverse studii sau să relaționaţi cu persoanele aflate departe. La serviciu sunteţi solicitat de către șefi și autorități. Se conturează discuții importante, sarcini de lucru noi și chiar o funcție de conducere. Fiţi prudent și evaluați-vă bine posibilitățile.

Rac
Achitați facturi, taxe restante sau relaționaţi cu instituții financiare. Se recomandă prudență, deoarece în umbră există detalii financiare ascunse. Luați o pauză și analizaţi pe îndelete situațiile și relațiile în care sunteţi implicat. Veţi obține informații prețioase și soluții viabile pentru toate.

Leu
Partenerul de viață și colaboratorii vă solicită din plin. Discuții importante pe teme socio-profesionale, dar și desfășurarea unor activități comune. E posibil să primiţi oferte de colaborare de la și prin prieteni. Se conturează călătorii îndepărtate, relații cu străinătatea, dar și implicare în diverse forme de instruire.

Fecioară
Sunteţi susținut și apreciat de toată lumea, dar sănătatea este vulnerabilă și vă poate crea niscai neplăceri. Este posibil să intre în discuție și un plan de consultații, analize medicale și chiar intervenții chirugicale. Partenerul de viață vă provoacă la discuții aprinse pe teme comune.

Balanţă
Persoana iubită și copiii au nevoie de prezența și eforturile voastre. Cu toate că sunt posibile controverse, discuții aprinse, una doriţi, alta doresc ei – există șanse mari de a ajunge la un numitor comun. Concentraţi-vă serios pe sarcinile voastre și evitaţi implicarea în discuții aprinse sau în treburile altora!

Scorpion
Sunt posibile discuții cu neamurile pe seama moștenirilor, partajelor sau investițiilor patrimoniale. Se recomandă prudență și răbdare, pentru că unii vă pot înțelege greșit intențiile. Vă puteți ocupa cu succes de un hobby sau vă puteți întâlni cu prietenii la o șuetă. Sunt momente bune pentru schimb de informații prețioase.

Săgetător
Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, planuri de studii sau de perfecționare. Și acasă aveţi multe de făcut, iar membrii familiei au nevoie de sprijinul vostru. Amintiri din copilărie, reuniuni cu persoanele dragi din trecut, vizite în locurile natale.

Capricorn
Sunteţi preocupat de aspectele materiale ale vieții cotidiene. Este nevoie să vă remodelaţi mentalitatea vizavi de raportul muncă-plată, pentru că este o mare diferență între așteptările voastre și ceea ce vi se oferă. Persoanele din anturajul apropiat vă solicită mult, provocându-vă la discuții personale răscolitoare.

Vărsător
Sunteţi în formă și susținut de către persoana iubită și copii. Bine ar fi să urmaţi sfaturile primite și chiar să acționaţi la unison cu persoanele dragi. Se conturează noutăți financiare, putând fi vorba despre primirea drepturilor salariale, despre un favor ce vă este oferit de către colegii de muncă.

Peşti
Sunt momente bune pentru a vă gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care sunteţi implicat. Revelațiile din această săptămână sunt de mare anvergură și ar trebui notate. Undeva, cândva vă vor fi de mare folos. A doua parte a săptămânii evidențiază rezolvări financiare la secțiunea venituri din munca desfășurată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS