Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Relaţiile cu copiii sunt foarte bune. Aceştia sunt într-o formă bună şi vă fac să fiți mândru de ei. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul şi să vă îmbogăţiți experienţele. Aveți parte de întâlniri importante, care vă dau posibilitatea să vă explorați mai bine propriile calităţi.

Taur
Există unele probleme de comunicare acasă. Vreți să vă purtați frumos cu toată lumea, însă nu sunteți disponibil pentru cei dragi. Familia vă reproşează că nu vă mai pasă de grijile casei. Vă bucurați de un spirit creativ şi original, având posibilitatea să vă exprimați în diverse modalităţi.

Gemeni
Simţiți nevoia de independenţă, iar acest lucru poate dăuna echilibrului afectiv. Reuşiți însă să vă împărţiți între viaţa profesională şi cea personală. Dificultăţile întâmpinate în ultima vreme la serviciu încep să dispară, încetul cu încetul.

Rac
Vă aflați într-o situaţie mai delicată, din punct de vedere financiar. Veți reuşi, însă, să scăpați cu bine. Sunteți într-o formă fizică bună. Dacă aveți probleme de sănătate vă reveniți rapid. Trebuie doar să nu exagerați cu efortul. Pe plan profesional, încercați să obţineți un post mai avantajos.

Leu
Visele romantice și emoțiile invadează viața dumneavoastră amoroasă. Vă puteți lăsa în voia lor, dacă nu sunteți deja împlinit în dragoste. În ceea ce privește banii, este nevoie să gestionați cu rigurozitate contul. Refuzați să vă impuneți niște restricții, deși acestea sunt necesare.

Fecioară
Aveți o viaţă socială animată, iar acest lucru facilitează posibilitatea de a întâlni persoana potrivită. Dacă vă confruntați cu probleme la locul de muncă, apreciați calmul de acasă. Este un moment bun pentru a pune la punct o strategie financiară de prim rang.

Balanţă
Vă bucurați de o zi liniştită, aşa cum vă place. Preferați o relaţie calmă cu partenerul de viaţă, iar acesta se arată mulţumit. Proiectele pe care le aveți în desfăşurare ar trebui finalizate cât mai repede. Mai târziu sunt prevăzute întârzieri şi dificultăţi.

Scorpion
Sunt posibile certuri cu partenerul de viaţă. Îi vedeți numai defectele şi nu vă puteți înfrâna să nu-l criticați. Reuşiți în afaceri, graţie intuiţiei foarte dezvoltate şi aptitudinilor naturale. Unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu picioarele, uneori fiind vorba despre varice sau de alte afecţiuni.

Săgetător
Încercați să găsiți, împreună cu partenerul de viaţă, aceleaşi modalităţi de petrecere a timpului liber. În caz contrar, preocupările diferite vă pot înstrăina. În viaţa profesională dați dovadă de spirit întreprinzător. Vă lansați în proiecte profesionale ambiţioase şi chiar s-ar putea să începeți propria afacere.

Capricorn
Viaţa sentimentală este stabilă. Dacă sunteți singuri puteți să începeți o poveste de dragoste care iniţial era doar o prietenie. Alegeți alimentele bogate în calciu pentru hrana dumneavoastră. Iaurturile şi brânza sunt benefice. În viaţa profesională priviți în viitor şi vă consolidați alianţele utile.

Vărsător
În dragoste înclinați să vă exprimați sentimentele într-un mod vulcanic. Este indicat să fiți mai temperat în faţa partenerului de viaţă. Apar unele dificultăţi în a vă gestiona resursele. Priviți lucrurile destul de neclar. Apar însă câteva ocazii noi de a redresa situaţia.

Peşti
Simţiți nevoia să vă afirmați. Dacă aveți senzaţia că există nişte constrângeri care vă opresc să faceți acest lucru, s-ar putea să explodați. Încercați totuşi să nu vă răniți familia, făcând din ea ţapul ispăşitor. Dacă aveți de dat explicații la locul de muncă asigurați-vă că o faceți acum, până nu e prea târziu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...

Bancul zilei

Ştii că m-am măritat?Serios? Cu cine?Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.Săraca de tine, cum trebuie să suferi…Nu, o lună...

Florin Andone, integralist în Galatasaray – Real Madrid 0-1

Florin Andone, unul dintre atacanții reprezentativei României, a fost integralist în partida susținută ieri seară de echipa sa, Galatasaray Istanbul, pe teren...