21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Săptămâna aceasta veţi fi activ şi sociabil, ceea ce vă ajută să atingeţi obiective ce păreau iniţial imposibile. Este momentul să puneţi munca susţinută pe primul loc şi să construiţi. Fiţi atent la unele tensiuni la locul de muncă și la cum vă gestionaţi finanţele. În viaţa personală, rămâneţi sincer cu partenerul şi totul va fi bine.

Taur
Vă axați pe aspecte de natură financiară şi vă dedicați toată atenţia pentru a găsi cele mai potrivite soluţii la problemele apărute. La muncă este nevoie să puneţi în ordine activităţi ca să nu vă panicaţi pe viitor. Sunteţi plin de pasiune, fie că e vorba de iubire sau de noi oportunităţi de afaceri. Ieşiţi din zona de confort.

Gemeni
Găsiți curajul de a aborda o persoană de care sunteţi interesat şi vă exprimaţi sentimentele. Norocul este de partea voastră şi sunt mari şanse să reuşiţi. În afară de acest aspect, viaţa curge uşor şi plăcut fără probleme particulare. În weekend să fiţi atent pentru că pot fi oameni apropiaţi ce vor să profite de voi.

Rac
Vă focusați cu predilecţie pe carieră. Aveţi vise şi ambiţii. Separat de satisfacţia morală, puteţi primi şi recompense materiale. În familie, este un bun moment să puneţi piciorul în prag. Dacă oamenii trag de voi în toate direcţiile, nu vă puteţi focusa pe priorităţi. Urâţi confruntările, dar e momentul să aveţi grijă de voi înşivă.

Leu
Aveţi ocazia să vă restructuraţi stilul de viaţă şi rutinele. Lăsaţi iniţiativele altora, ca să evitaţi greşelile. Finanţele încep să arate bine. Aveţi oportunităţi să vă expuneţi talentele şi poate chiar să reveniţi în ringul de întâlniri romantice sau măcar să petreceţi timp de calitate cu partenerul.

Fecioară
Sunteți gata să faceţi totul pentru lansarea unui produs sau proiect sau pentru a primi recunoaşterea dorită. Nu forţaţi cu privire la cât de repede se va întâmpla, e mai bine să plantaţi seminţe şi să le urmăriţi cum cresc. Aveţi încredere în voi şi în abilităţile voastre şi, cu ajutorul oamenilor din jur, veţi reuşi orice.

Balanţă
Săptămâna vă poate aduce o anumită iritare pentru că unele aspecte importante au fost amânate. Munciţi din plin pentru că este singurul mod de a ajunge unde vreţi. Nimic nu se întâmplă fără contribuţia voastră activă. Aspectele de acasă vă pot lua şi ele destul timp şi atenție. E mai bine să spuneţi exact ceea ce gândiţi.

Scorpion
Energia şi forța de a fi decis sunt foarte mari şi vă ajută să luaţi decizii, să puneţi lucrurile la punct şi să scăpaţi de unele probleme. Asta va îmbunătăţi atmosfera de muncă şi în relații. În finanţe, organizaţi-vă şi acționaţi cu disciplină. Aveţi grijă la ce vă gândiţi şi asiguraţi-vă că puneți energie unde trebuie.

Săgetător
Simţiţi nevoia să fiţi aventuros, dar vreţi şi să gândiţi practic. Nu ignoraţi sentimentele pe care îl aveţi cu privire la banii pe care i-aţi putea economisi în loc de a-i cheltui. Ieşiţi în lume şi faceţi ca totul să se întâmple aşa cum vreţi. Gândiţi pozitiv şi visele se vor împlini. La muncă, vă veţi bucura de colaborări bune şi echilibrate.

Capricorn
Săptămână calmă şi fără mari surprize. Relaxaţi-vă şi încetaţi să vă imaginaţi ceea ce nu este. La muncă, aveţi toate motoarele turate din plin, iar dacă apar dificultăţi, le veţi depăşi. Țineţi cont că doar muncă şi deloc distracţie nu e mereu cea mai bună idee, deci dedicaţi timp să fiţi drăguţ cu voi înşivă.

Vărsător
A venit momentul să vă promovaţi ideile şi planurile care vă pot aduce un viitor mai bun. Vă prinde bine să aveţi alături compania prietenilor şi a celor ce vă fac fericit şi vă cresc starea de spirit. Finanţele se vor îmbunătăţi considerabil dacă decideţi să acţionaţi. Vi se recomandă odihnă mai multă.

Peşti
Viaţa socială este încă în priză. Indiferent că vă distraţi sau doar ajutaţi, important este că lumea are nevoie de voi şi voi de ea. Puteţi impresiona oameni sus-puşi şi munca făcută va fi văzută ca interesantă şi provocatoare. Apar oportunităţi și depăşiți cu uşurinţă provocările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS