22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi cu multă forfotă la serviciu. Relaţiile colegiale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace cu ceilalţi. Nici şefii nu sunt de partea dumneavoastră, aşa încât rezumați-vă doar la îndatoriri şi evitați provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv.

Taur
Iubirea sub toate formele ei este tema principală a zilei. Fie că aveți de-a face cu persoana iubită, fie cu copiii, inima va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca neplăceri, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le veți depăşi cu succes. Pe de altă parte, valorificaţi-vă potenţialul creativ, abordând un hobby.

Gemeni
Membrii familiei vă solicită din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutină ale casei, însă, pe de altă parte, vi se solicită şi ajutor material pentru o rudă aflată în suferinţă. Sunteți preocupat mai mult de propria persoană şi asta îi poate necăji pe cei din jur.

Rac
Se anunţă o zi cu multe drumuri pe distanţe scurte. Fie sunteți nevoit să rezolvați treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul moral şi material. Pentru că există multă agitaţie în jur şi nu prea vă puteți ocupa de dumneavoastră, aveți o stare de nemulţumire.

Leu
Veniturile din munca desfăşurată la un serviciu sunt tema majoră a zilei. Puteți primi o sumă de bani restantă şi favoruri de la colegi sau şefi. Pe de altă parte, regimul muncii este restricţionat, incert şi foarte uşor se pot petrece răsturnări de situaţie. Bine ar fi să cheltuiți strictul necesar şi să evitaţi investiţiile, împrumuturile sau asocierile în afaceri.

Fecioară
O zi cu stări controversate. Aveți tendinţa de a vă implica în mai multe treburi deodată, însă ar fi bine să evitaţi. Sunt momente favorabile pentru a vă îngriji mai mult de trupul şi sufletul dumneavoastră.

Balanţă
Astrele vă recomandă discreţie şi retragere din forfota cotidiană. Sunteți obosit şi fizic, şi psihic, aşa încât ar fi minunat dacă v-ați lua liber. Remediile naturiste şi odihna vă sunt suficiente. Dozați-vă eforturile, ocupa-ți-vă doar de treburile de rutină şi evitați provocările celorlalţi.

Scorpion
Relaţiile cu prietenii sunt tensionate. Aveți grijă cu cine şi ce vorbiți, pentru că există riscul ca mai târziu, totul să se întoarcă împotrivă. Cineva din anturaj vă poate cere bani cu împrumut sau alte favoruri. Recomandabil este să evitaţi provocările celorlalţi şi să vă oferiți ajutorul numai după o analiză atentă a detaliilor situaţiei.

Săgetător
Ziua vă aduce în atenţie relaţiile cu şefii. Sunt posibile altercaţii vizavi de modul în care vă îndepliniți sarcinile de serviciu. Oferiți explicaţii pertinente şi susţineți-vă cu dovezi viabile. Dozați-vă eforturile, pentru că organismul este vulnerabil, în special pe segmentele sistemului renal.

Capricorn
O veste din străinătate vă poate da de gândit. Fiți selectiv cu informaţiile primite, întrucât nu toate vă folosesc. Demersurile pentru călătorii atât de agrement, cât şi profesionale se pot amâna pentru un termen nedefinit deocamdată.

Vărsător
O zi favorabilă achitării taxelor, facturilor şi datoriilor de orice fel. Se pot ivi încurcături în cazul plăţilor şi documentelor financiare, de aceea fiți prudent şi verificați atent totul. Pe de altă parte, s-ar putea să aveți de plătit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor.

Peşti
Debutul săptămânii vă aduce în atenţie relaţiile parteneriale. Sunt posibile discuţii aprinse, pentru că toate eforturile sunt îndreptate către activităţile profesionale şi către relaţiile colegiale. În ultimul timp sunteți foarte îngrijorat de ceea ce se petrece cu casa şi familia din care proveniți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS