24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Unii vă susţin în lupta pentru dreptate, pentru că şi ei cred în aceleaşi idealuri şi văd în dumneavoastră un reprezentant demn de încredere pentru a le susţine şi lor cauza. Când vedeţi că sunteţi susţinut cu atâta vehemenţă, prindeţi şi mai mult curaj să luptaţi pentru scopul propus, deoarece aşa ştiţi că nu sunteţi singurul care crede într-o idee.

Taur
Sunteţi atras pe o pistă falsă şi vă veţi da seama că aţi consumat inutil timp şi energie mult mai târziu, după ce vă veţi fi implicat deja prea mult în această acţiune înşelătoare. Fiţi mai atent la detalii, pentru că sunt suficiente informaţii premergătoare care pot fi interpretate greşit, dar dacă aţi analiza un pic la rece situaţia, v-aţi da seama unde greşiţi.

Gemeni
Sunteţi motorul principal de energie al unui proiect de anvergură în care sunteţi susţinut de o persoană demnă de încredere. El e ancora dumneavoastră în realitate, strategul acţiunii, baza materială de a ajunge unde v-aţi propus, dar a acceptat să facă echipă cu dumneavoastră datorită curajului de care daţi dovadă. Lui îi lipsește ce aveţi dumneavoastră: energie, motivaţie, curaj, iar dumneavoastră vă lipsesc răbdarea şi simţul practic, dar unindu-vă astfel puterile, aţi putea avea de câştigat amândoi.

Rac
Gândiţi-vă la ce nu aţi reuşit să rezolvaţi corect pe parcursul anului care se încheie, pentru că acum aveţi timpul necesar să găsiţi o soluție teoretică prin care să reparaţi ceva retroactiv. Dacă aţi greşit faţă de cineva, dacă aţi rănit cu o vorbă sau cu o faptă, dacă nu aţi spus adevărul într-o situaţie şi conştiinţa vă trage de mânecă, faceţi acum un efort şi recunoaşteţi greşeala.

Leu
Atmosfera este veselă şi tonică în jur şi vă simţiţi excelent printre cei dragi. Vă coborâţi la nivelul copiilor, de parcă nu aţi fi departe de vârsta lor, pentru că aveţi suficiente motive de distracţie pe oriunde v-aţi duce. Se încing petreceri ad-hoc peste tot, vă întâlniţi cu prieteni amuzanţi cu care vă place să vă petreceţi ziua.

Fecioară
Întâlniţi azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care vă preocupă. Intervine cu o mână de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţineţi o soluţie materială la problema dumneavoastră, deci ascultaţi-l cu luare aminte. Aveţi multe de învăţat de la el, deci faceţi tot posibilul să-i câştigaţi şi să-i menţineţi prietenia, pentru că vă va salva în cele mai dificile momente.

Balanţă
Aveţi grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordaţi astăzi, pentru că poate fi sursa supărărilor unei persoane dragi. Deşi vă cunoaşte foarte bine, se simte jignită de criticile dumneavoastră, pentru că nu le merită. Dacă aţi supărat pe cineva cu o astfel de manifestare agresivă, recunoașteţi-vă vina şi faceţi un pas spre împăcare.

Scorpion
Se apropie un eveniment, deocamdată îndepărtat, dar care deja vă inspiră o stare psihică ciudată. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru că mai e destul până atunci, puteţi pregăti terenul ireproşabil, ca toate să iasă ca la carte. Controlaţi-vă trăirile emoţionale, pentru că succesul acestei acţiuni depinde enorm de capacitatea dumneavoastră de a vă organiza din timp şi să urmaţi întocmai nişte reguli foarte bine stabilite.

Săgetător
Veţi reuşi să îmbinaţi perfect utilul cu plăcutul în activităţile de care vă ocupaţi astăzi, dar într-un final vă vor satisface mai mult roadele materiale decât satisfacţia muncii împlinite. Aici îşi spune cuvântul latura dumneavoastră materialistă, deoarece sunteţi mai motivat de eventualele câştiguri financiare decât de bucuria pe care o citiţi pe chipurile celor cărora vă dedicaţi eforturile.

Capricorn
Vă cam îndoiţi de bunele intenţii ale celui care se oferă să vă ajute şi presimţiţi că în spatele măştii amabile şi binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Vă este greu să acceptaţi ajutorul acestuia, dar, pe de altă parte, aveţi nevoie de el şi nu-l puteţi refuza, de aici şi marea dumneavoastră dilemă. Vă este frică să nu vă ceară, mai târziu, un preţ mult prea mare pentru ceea ce face astăzi pentru dumneavoastră.

Vărsător
Nu vă grăbiţi, căci nu iese nimic bun dacă încercaţi să săriţi peste etapele fireşti, ca atare luaţi-o încet, pas cu pas, spre ţinta propusă. Dacă vedeţi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o lăsaţi mai moale, să nu pretindeţi rezultate imediate, pentru că nu se ajunge uşor acolo unde doreaţi!

Peşti
Sunteţi foarte dinamic şi plin de viaţă încât ar fi culmea să leneviţi acasă. Faceţi ceva interesant, ceva complicat, care să consume energia din belşug pe care o deţineţi, pentru că ar putea da naştere unor rezultate excepţionale. Indiferent care sunt acţiunile care vor primi acest plus de energie, că e sport, că e curăţenie prin casă sau că e puţină distracţie, sunteţi ca un motor la turaţie maximă care se bucură că toate îi merg strună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS