10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
E plăcută liniştea de acasă, chiar dacă nu aduce nimic nou în peisaj, fiind exact aceeaşi atmosferă de rutină, monotonă şi banală, cu care sunteţi obişnuit. Sunteţi o fire care iubeşte noutatea, dar veţi descoperi şi în monotonia casnică ceva relaxant, tocmai pentru că nu se iveşte nimic care să vă scoată din comoditate. Totuşi, lenea nu e bună pentru o viaţă de familie reuşită.

Taur
Nu staţi singur într-o astfel de zi, pentru că izolarea nu vă face bine! Altădată poate e bună liniştea, dar nu şi azi, deoarece puţină agitaţie şi gălăgie în jurul dumneavoastră nu vă lasă să vă gândiţi la lucruri care nu vă plac. Aveţi cu cine să vorbiţi, cu cine să ieşiţi la un ceai, şi dacă nu respingeţi aceste ocazii, veţi vedea că ziua va fi mult mai tonică şi mai bună.

Gemeni
Iubirea e ca un joc adolescentin care vă face să vă simţiţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplu şi vă apropie şi mai mult. Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profitaţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa.

Rac
Sunteţi pregătit pentru o provocare în plan profesional. Deşi nu sunteţi atât de aventuros, de data aceasta spuneţi „da“ chiar şi unei situaţii cu un oarecare grad de risc, pentru că v-aţi săturat de rutină. Vreţi să ieşiţi din monotonie, ca atare veţi spune imediat „da“ noii situaţii, chiar dacă aţi fi dorit să deţineţi controlul şi să urmaţi o strategie foarte bine pusă la punct.

Leu
Sunteţi nevoit să vă luaţi rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care v-aţi ataşat şi vă e foarte greu să spuneţi adio. Încă vă mai ţineţi cu dinţii de acel lucru, încă mai trageţi de el, dar e un sacrificiu obligatoriu. Fiţi pregătit să abandonaţi balastul de care nu mai aveţi nevoie, pentru că el nu vă lasă să vă înălţaţi spre un alt nivel, mult mai bun.

Fecioară
Primiţi azi un răspuns care face pace într-o situaţie cu mai multe direcţii diferite de interpretare. Chiar dacă nu e un verdict pe deplin aşteptat, tot e bine, pentru că restabileşte adevărul într-o situaţie din care aţi avut de suferit. Acceptaţi situaţia cu încredere că va fi spre binele dumneavoastră, dar fiţi conştient că pacea nu se poate restabili fără să daţi ceva de la dumneavoastră.

Balanţă
Se încing tot felul de dispute în mediul dumneavoastră obișnuit, dar veţi încerca să le aplanaţi cu un dram de umor sau de amabilitate. Deşi vă place provocarea, de data aceasta ar trebui să apelaţi la duhul blândeţii, pentru că, la originea acestor conflicte, nu se află totuşi opinii majore. Sunt neînţelegeri de la fleacuri, dar care, dacă nu sunt ţinute sub control, pot declanşa adevărate scandaluri.

Scorpion
Aţi ajuns la capătul unui proiect şi puteţi culege roadele, dar nu vă grăbiţi să trageţi tot succesul doar pe turta dumneavoastră, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită. A venit vremea să sărbătoriţi împreună victoria, să vă recunoaşteţi unii altora contribuţia, să vă aduceţi reciproc felicitări şi mulţumiri.

Săgetător
Priviţi azi cu deschidere în jur, pentru că puteţi întâlni o persoană ce se va dovedi a fi cel mai de încredere ghid într-un moment de derută. Datorită sfaturilor pe care vi le oferă cu inima deschisă, datorită experienţei sale de viaţă pe care v-o împărtăşeşte cu sinceritate, aveţi multe de învăţat. Folosiţi-vă de îndrumările sale, pentru că ştie ce spune și va veni o zi când, privind înapoi, vă veţi da seama câte lucruri bune au apărut în viața dumneavoastră.

Capricorn
Vă aflaţi într-un mediu populat cu foarte multă lume, şi acolo unde e aglomeraţie sunt şi personalităţi foarte diverse, cu care trebuie să comunicaţi tolerant şi cu multă răbdare. Faceţi un efort să vă adaptaţi acestui mediu, nu invers, pentru că nu-i puteţi face pe ceilalți să fie de acord cu dumneavoastră.

Vărsător
Aveţi şansa de a pleca spre un loc de care vă leagă amintiri plăcute, încât abia aşteptaţi să ajungeţi la destinaţie. Poate vă veţi întâlni cu oameni de care vă era dor, poate aveţi ocazia de a reînvia un moment emoţionant din trecut, de aceea răsfoiţi printre amintiri cu un sentiment de nostalgie. Acolo unde scoateţi la iveală aspecte din trecut, pot apărea la suprafaţă şi regrete, şi resentimente, dar poate acum e vremea să le reparaţi.

Peşti
Gluma unui amic nimereşte ca nuca în perete şi vă deranjează enorm. Reacţionaţi dur la ceea ce spune şi, culmea, tot el se supără, considerând că a făcut o poantă bună. Spuneţi-i ce anume v-a deranjat, ca să nu rămână cu ideea că dumneavoastră aţi greşit în felul în care i-aţi dat replica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS