Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Gospodăria şi membrii familiei vă solicită din plin. Aveți spor la curăţenii, reamenjări interioare sau la planuri de achiziţionare a unor bunuri patrimoniale. Sunteți emotiv, vă este dor de copilărie şi aventurile ei, însă controlați-vă reacţiile şi bucurați-vă de ceea ce aveți în prezent. Invitați-i pe cei dragi la o masă festivă şi planificați cu aceştia vizite în locurile natale sau la rude.

Taur
S-ar putea să faceți mai multe drumuri pe distanţe scurte. Poate fi vorba despre o întâlnire importantă cu o rudă, cu un prieten sau trebuie să rezolvați un demers profesional. În orice caz, se recomandă prudenţă şi neimplicare emoţională. Gândurile sunt confuze, dar îndreptate mai mult către treburile personale.

Gemeni
Preocuparea majoră este legată de veniturile obţinute din munca desfăşurată la un serviciu. Bilanţul este nesatisfăcător, însă trebuie să aveți în vedere faptul că deocamdată lucrurile merg anevois în sfera muncii. Hiba se află în ograda dumneavoastră, în sensul că aveți nevoie să reevaluați conceptele şi atitudinea faţă de muncă şi plata aferentă și Universul vă sprijină!

Rac
O zi cu stări contradictorii. Din astral primiți multă energie greu de controlat. Selectați-vă treburile prioritare şi ocupați-vă numai de ele. Sunteți tentat să vă infiltrați în viaţa celorlalţi. Nu se recomandă, pentru că aveți destule de făcut în cea personală. Începeți o dietă, nişte tratamente cosmetice sau un program de exerciţii fizice uşoare.

Leu
Ziua vă predispune la introspecţie şi solitudine. Dozați-vă eforturile, pentru că energia vitală este scăzută şi organismul vulnerabil. Se recomandă dietă, plimbări în aer liber şi somn. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Fecioară
Un prieten vă dă informaţii preţioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre îmbunătăţirea modului în care vă administrați câştigurile proprii sau câştigurile dobândite alături de un partener de viaţă sau de afaceri. Pe de altă parte, relaţiile parteneriale sunt tensionate.

Balanţă
Domeniul profesional vă solicită mult. Veți fi nevoit să dați socoteală unui şef vizavi de modul în care vă îndepliniți treburile de la serviciu. Prezentați-vă cum se cuvine, deoarece contextul astral vă predispune la neplăceri serioase în sfera muncii. Relaţiile colegiale sunt tensionate.

Scorpion
Veştile din străinătate abundă. Unele vă pot necăji serios. Controlați-vă reacţiile, pentru că la o analiză atentă a ceea ce aflați veți constata că totul se va rezolva în timp. O problemă de sănătate vă înfrânează demersurile legate de o călătorie în străinătate. Detaşați-vă de forfota cotidiană.

Săgetător
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau oricăror tipuri de datorii. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt precare şi se recomandă să fiți atent, mai ales dacă trebuie să semnați documente importante. Primiți ajutor material de la prieteni sau de la cunoştinţele noi.

Capricorn
Ori partenerul de viaţă, ori cel de afaceri vă pot crea neplăceri. Poate fi vorba despre faptul că v-ați îndreptat eforturile doar spre nevoile sufleteşti, neglijând în acest fel relaţiile cu ceilalți. Ascultați ce vi se reproşează, deoarece cu puţin efort şi bunăvoinţă veți rezolva totul cu bine. Se conturează o perioadă în care cel mai bine vă veți simţi acasă, alături de membrii familiei.

Vărsător
Rezolvați totul în această zi, mai ales la serviciu, însă este nerecomandabil, pentru că puteți comite erori greu de reparat. Colegii îşi văd de ale lor, aşa încât bazați-vă doar pe forţele proprii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv. O dietă, dozarea eforturilor şi momentele de odihnă v-ar ajuta enorm.

Peşti
Relaţiile sentimentale vă vor atrage atenţia şi eforturile. Gândurile vă vor zbura către iubire şi toate formele ei de manifestare. Dacă cei din preajmă vă necăjesc, un animal de companie sau o carte bună vă pot alina momentan dorinţa de a iubi şi a fi iubit. Sunt momente pasagere, aşa încât mutaţi-vă centrul de interes pe cei dragi şi vedeți ce nevoi au sau ce au să vă reproşeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.