21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi care vă aduce mult chef de vorbă şi mişcare. S-ar putea ca astăzi să mai faceți şi gafe, tocmai pentru că vorbiți mult, sunteți foarte expansiv şi precipitat, mai ales în relaţiile cu colegii şi cu prietenii. Ar fi bine ca această energie mentală fabuloasă de care dispuneți să fie folosită în sensul studiului, acumulării de informaţii.

Taur
S-ar putea să aveți bucuria de a culege nişte roade materiale în urma seminţelor semănate în ultimele săptămâni, adică în urma muncii depuse pentru ajustarea unei afaceri sau derularea unui proiect. Este o zi care poate aduce creştere, expansiune, prosperitate, succes. Iar toate acestea depind de capacitatea de a vă promova munca, abilităţile, calităţile.

Gemeni
Există multă energie şi veselie, dar şi mult chef de vorbă. Sunteți mereu în mişcare, mereu curios, pus pe glume şi foarte îndrăzneţ în relaţiile cu ceilalţi. Sigur că există şi posibilitatea de a vă aprinde foarte repede din orice şi de a lua personal orice critică sau observaţie pe care o primiți.

Rac
O zi care vă pune pe gânduri şi vă invită la izolare, introspecţie şi meditaţie. Faceți nişte calcule şi vă stabiliți noi priorităţi în privinţa banilor sau vă documentați şi adunați informaţii pentru o afacere sau un proiect. În orice caz, este o zi a discreţiei şi nu a acţiunii concrete, deci nu vă străduiți să faceți mare lucru, ci mulţumiți-vă cu postura de observator.

Leu
Se anunţă o zi interesantă, care poate aduce admiraţia, aprecierea, susţinerea celor din jur, dar mai ales a prietenilor. Există mult entuziasm în conversaţii şi multă inspiraţie, chiar dacă nu tot ce se promite se va şi întâmpla şi chiar dacă aveți toate şansele să mai şi exagerați pe ici pe colo cu glumele şi ironiile.

Fecioară
Deşi asistați la finalizarea unui proiect sau împlinirea unui obiectiv profesional, se pare că nu vă bucurați cu toată inima, de parcă ați căuta dinadins greşelile şi imperfecţiunile. S-ar putea ca odată cu încheierea unor astfel de proiecte, chiar să vă propuneți să vă detaşați pentru o perioadă de planul profesional.

Balanţă
Se pare că astăzi trăiți mai mult în viitor decât în prezent, pentru că imaginaţia este bogată, visele sunt reactivate, iar dorinţa de detaşare de toate problemele, foarte puternică. Aşadar, s-ar putea să vă gândiți la viitorul unei relaţii de iubire, la cel al copiilor sau la unele dorinţe pe care ați vrea să le împliniți în viitor, legat de călătorii sau de elevare.

Scorpion
Dacă până acum v-ați sfiit să cereți sprijin şi sfaturi pentru o problemă financiară, astăzi aveți curajul şi dispoziţia necesară pentru a face asta. Aşadar este momentul să dați nişte telefoane, să contactați tot felul de persoane, să vă faceți cunoscute interesele sau problemele. Doar așa veți reuşi să-i mișcați şi să-i inspirați, în aşa măsură încât se vor oferi imediat să vă sprijine.

Săgetător
Aveți o stare de spirit bună, aveți umor şi sunteți uşor idealist. Aflându-vă în această stare uşor euforică, este posibil, fie să promiteţi mai mult decât puteți face, fie să vă grozăviți în faţa prietenilor sau partenerului, fie să neglijați unele angajamente şi acorduri. Și, dacă vă bate gândul să plecați într-o călătorie, astăzi e un moment bun pentru a o planifica.

Capricorn
Aveți nevoie de prezenţă de spirit, de rapiditate şi flexibilitate, pentru a reuşi să duceți la bun sfârşit tot ce v-ați propus. Probabil că s-au adunat foarte multe lucrări sau ați depăşit deja termenul de predare a acestora, însă nu e cazul să intrați în panică, pentru că lucrurile se aşază până la urmă.

Vărsător
O zi frumoasă, pe care o trăiți cu bucurie, entuziasm şi inspiraţie. Sunteți dispus să vorbiți deschis despre sentimente, să faceți gesturi de iubire pentru o persoană dragă sau să fiți mai receptiv la complimentele venite de la cineva din anturaj. Aveți parte de experienţe frumoase, de invitaţii tentante şi de noi cunoştinţe şi prieteni.

Peşti
Ar fi bine ca ziua de astăzi să o dedicați activităţilor relaxante şi în nici un caz celor care vă solicită din punct de vedere psihic, sau energetic. Este o zi numai bună de primit vizite şi de petrecut împreună cu familia sau cu alte persoane dragi, dar şi pentru a face o schimbare de decor în locuinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS