6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua este favorabilă activităţilor de rutină şi, dacă se poate, departe de ochii şi urechile lumii. Forţele de care dispuneți sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesională, de aceea aveți grijă cum vă îndepliniți îndatoririle şi cum relaţionați cu colegii.

Taur
Dialoguri şi întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercaţii, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vă veți descurca excelent. Vi se pot recunoaşte meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuţi sau vizavi de implicarea în acţiuni umanitare. Totuşi, fiți rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urma muncii şi experienţei personale.

Gemeni
S-ar putea să participați la şedinţe profesionale, la care veți fi invitat să luați cuvântul. Pregătiți-vă serios şi susţineţi-vă punctele de vedere cu fermitate. Atenţie că emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte uşor de impresionat. Ordonați-vă gândurile şi vorbiți scurt, direct şi la obiect. Nemulţumirile din sfera domestică vă distrag atenţia de la serviciu.

Rac
Veştile din străinătate se ţin lanţ. Cu toate că multe vă neliniştesc, cu puţin efort şi discernământ vă puteți stăpâni emoţiile şi controla reacţiile faţă de ceilalţi. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă şi pentru dialoguri pe teme spirituale.

Leu
Este nevoie să achitaţi facturi restante sau să luați legătura cu instituţii financiare. Se pare că primiți ajutor material substanţial din partea partenerului de viaţă, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra în discuţie rezolvări ale partajelor în urma unui divorţ sau moştenirile. De evitat împrumuturile, investiţiile şi cheltuielile nefondate!

Fecioară
Posibile neplăceri în relaţiile parteneriale. Este rost de discuţii aprinse atât cu partenerul de viaţă, cât şi cu cei de afaceri. Fiți prudent, vorbiți puţin şi ascultați mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, aşa încât nu puneți baza pe ce se discută astăzi.

Balanţă
Multă muncă se anunţă la serviciu. Dialogurile colegiale sunt frecvente, însă aveți grijă că domneşte în aer izul conflictului. Ocupați-vă doar de îndatoririle personale şi evitați provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi picioare. Ţineți o dietă şi dozați-vă eforturile.

Scorpion
Aveți spor şi succes la hobbyuri. Rezervați-vă momente pentru a vă ocupa de o activitate plăcută şi recreativă. Ceilalţi vă pot crea neplăceri, în special persoana iubită şi copiii. Aveți grijă şi de nevoile celor dragi, ascultați-le doleanţele şi vedeți cu ce şi cum puteți să îi ajutaţi. Spre seară, organizați o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Săgetător
Multă forfotă în sfera domestică! Se pare că aveți multe treburi de rezolvat în legătură cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate şi ar fi bine să vă controlați reacţiile. Ţineți cont de părerile şi sfaturile celor dragi. Se recomandă o atenţie deosebită la instalaţiile de apă din spaţiul locativ.

Capricorn
Se conturează întâlniri şi dialoguri interesante cu o rudă sau cu un prieten apropiat. Informaţiile pe care le aflați astăzi vă pot pune serios pe gânduri. S-ar putea să fie nevoie să vă îmbogăţiți palmaresul educaţional cu forme de instruire noi, însă pe termen scurt. Dacă sunteți deja implicat în cursuri sau diverse studii, reţineți că procesele de învăţare-evaluare sunt deficitare.

Vărsător
Sunt momente prielnice pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Înfrânați tendinţa de a cheltui fără rost şi de a vă oferi ajutorul fără să vă fie cerut. Veniturile din munca desfăşurată la serviciu se pot rotunji substanţial zilele acestea, fie primind cadou o sumă de bani sau favoruri, fie se va mări remuneraţia de acum încolo.

Peşti
Beneficiați de multă energie astăzi. Aveți chef de vorbă, vă implicați în mai multe treburi deodată, iar ceilalţi sunt fascinaţi de viteza cu care abordați totul. Calmați-vă, selectați-vă priorităţile şi ocupați-vă doar de treburile personale. Atenţie că emotivitatea şi subiectivismul sunt la cote înalte şi riscați să pierdeți multă energie vitală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS