Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Vă place să cunoaşteți oameni noi şi să vorbiți cu ei, dar foarte rar vă implicați personal. Păstrați o anumită distanţă între dumneavoastră şi persoana căreia vă adresați. Vă gândiți însă că s-ar putea să pierdeți unele experienţe importante, dacă vă controlați emoţiile prea mult.

Taur
Astăzi vă simţiți un pic pierdut. În perioada următoare trebuie să luați o decizie care va avea un impact foarte mare asupra vieţii dumneavoastră. Ascultați-vă instinctul, dar nu ignorați nici raţiunea. O abordare practică este de dorit, aşa că gândiți-vă foarte bine. Uneori este bine să vă lăsați dus de val, dar alteori este mai bine să fiți precaut şi raţional.

Gemeni
E timpul să vă schimbați felul în care priviți relaţiile amoroase. În trecut, erau bazate pe sentimente, dar acum vă decideți că ar trebui să fie mai raţionale. S-ar putea să simţiți, la început, că această schimbare de atitudine vă va priva de fericire, însă adevărul este că vă va duce spre relaţii mai durabile şi mai stabile.

Rac
Decideți să vă rupeți de obiceiurile nesănătoase. V-ați săturat să vreți să controlați tot şi vreți să fiți mai spontan. Nu vă ţineți instinctele în frâu, ceva este diferit, puteți să vă doriți ce vreți fără nici o problemă. Discutați cu partenerul despre aceste dorinţe. Relaţia voastră poate avea mult de câştigat de pe urma stării de spirit pozitivă.

Leu
Felul în care sunt aliniate planetele vă ajută să vă schimbați modul în care priviți lucrurile. Este indicat să aprofundați relaţiile cu oamenii pe care tocmai i-ați cunoscut. S-ar putea chiar să fiți atras de o persoană anume, dar aveți grijă că ea nu va simţi acelaşi lucru. Priviți partea bună a lucrurilor, nu e timpul să vă consumați energia pe cineva căruia nu îi pasă de dumneavoastră.

Fecioară
S-ar putea să ignorați un aspect foarte important în viaţă. Vreți să fiți întotdeauna cel care conduce în relaţii, dar a venit timpul să schimbați asta. Astăzi este un moment bun să faceți acest lucru. Oamenii sunt mult mai receptivi la farmecul dumneavoastră dacă vă schimbați atitudinea obsedată de control.

Balanţă
Nu vă lăsați copleșit de emoţii. Dacă nu le puteți controla singur, puteți apela la ajutorul prietenilor, care vor fi mereu lângă dumneavoastră. Puteți fi invincibil, important este să fiți conştient de asta. Aveți puterea să faceți orice şi nimeni nu vă poate opri. Dacă vă împărtășiți ideile cu alţii, vor ajunge să fie de acord cu dumneavoastră.

Scorpion
Combativitatea este arma cea mai puternică în reuşita profesională și astăzi simţiți, în sfârşit, cum este să fiți cel care conduce totul. Veți simţi chiar că v-ați născut un lider, pentru că totul vă merge fără probleme. Sunteți maestrul care conduce orchestra. Le veți spune toată ziua celorlalţi ce să facă.

Săgetător
Faceţi un pas semnificativ înainte, primul dintre cei mulţi care vor urma. Spre deosebire de alte momente, astăzi  vă veți dezvălui sentimentele adevărate. Chiar şi atunci când le ascundeți, ele sunt încă acolo, nu le puteți ignora. Veți simţi că este o dovadă de slăbiciune să vă arătaţi sentimentele adevărate, dar astăzi este o zi bună să arătaţi lumii că nu sunteți din piatră şi să vă lăsați dus de val.

Capricorn
Comportamentul vă va îmbunătăţi viaţa amoroasă. Nu mai sunteți atât de legat de aspectul fizic, iar asta vă dă, în sfârșit, o libertate fermecătoare. Nu mai sunteți atras nici de pasiunile de moment şi nu lăsați gândurile negative să vă copleşească. Sunteți o persoană complet nouă, trebuie să vă bucurați de plăcerile vieţii.

Vărsător
Aveţi parte de o zi satisfăcătoare din punct de vedere amoros. Aveți multă energie în zilele următoare și această energie va creşte. Este momentul să vă bucurați de ea. Tânjiți după legături romantice şi vreți să vă folosiți creativitatea. Ar trebui să controlați orice aspect al vieţii personale.

Peşti
Sunteți o persoană senzuală și aveți multă forţă emoţională. Astăzi, energia creşte şi vă face să vă exprimați cât mai deschis. Oamenii pe care îi întâlniți vor fi uimiţi de puterea dumneavoastră. Puteți seduce pe toată lumea. Încercați să ţineți această emoţie sub control, pentru că riscați să vă puneți în situaţii pe care le veți regreta.

ȘTIRI VIDEO GdS

„Şcoala altfel“, după reguli noi

Unităţile şcolare vor organiza în acest an programul „Şcoala altfel“ după o nouă metodologie. Una dintre modificări prevede că nu se mai...

Noul gazon de pe „Oblemenco“ vine din Grecia

Noul gazon de la stadionul „Ion Oblemenco“ vine din Grecia. Informaţia a fost furnizată, joi, de Victor Piţurcă şi confirmată de viceprimarul...