17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
În ultimele zile ați muncit din greu, iar ritmul alert pe care l-ați avut până acum va continua şi în perioada următoare. Vă veți întâlni cu o oportunitate extraordinară, imposibil de ignorat, care vă va face să uitaţi de volumul de muncă. Nu sunteți uşor de păcălit, dar de la jumătatea săptămânii asigurați-vă că verificați din cel puţin două surse informaţiile pe care le auziți. Spre finalul săptămânii, începeți să faceți mai multe compromisuri.

Taur
Vă simţiți bine şi aveți impresia că lumea este mai frumoasă ca oricând. Nu contează dacă aveți parte de soare sau nu, dumneavoastră vă bucurați de viaţă. Aveți o energie fabuloasă şi reuşiți să răspundeți şi să rezolvați orice provocare. Dacă sunteți într-o relaţie, sunteţi mai îndrăgostit ca niciodată. S-ar putea, totuşi, să simţiți că ce se întâmplă între voi este foarte romantic.

Gemeni
Urmează niște zile mai grele, dar nu este sfârşitul lumii! Este doar un mic obstacol pe care îl veți depăşi cu brio. În plus, ţineți cont că micile dificultăţi pe care le întâlniți în viaţă vă vor duce spre locuri minunate. Veți cunoaşte oameni noi, de la care veți învăţa multe lucruri interesante. Cunoaşteți pe cineva care vă spune, din senin, că are sentimente pentru dumneavoastră.

Rac
Un grup de prieteni organizează o cină şi chiar dacă nu este în cinstea dumneavoastră, veți reuşi să fiți în centrul atenţiei. Aveți o abilitate extraordinară de a aduce oamenii împreună, într-un mod inexplicabil. Fără să vă dați seama, sunteți cel care decide dinamica grupului. Asumați-vă riscuri! Cunoaşteți oameni cu care nu aveți nimic în comun. Nimic nu este mai interesant decât să cunoaşteți oameni.

Leu
Se întâmplă foarte multe lucruri, iar reputaţia la serviciu atârnă de un fir de aţă. Dacă vă terminați treaba, veți reuşi să impresionați pe toată lumea. Cheia este să fiți flexibil, dar să vă concentrați. Oricât ar părea de greu să faceți asta, nu uitați că aveți câţiva prieteni pe care vă puteți baza atunci când lucrurile par că scapă de sub control. La finalul programului, faceți tot ce puteți ca să vă relaxați.

Fecioară
Uneori este indicat să vă concentrați pe imaginea de ansamblu, dar nu este un astfel de moment acum. Este important să fiți atent la detalii și, când lucrurile încep să se rezolve, puteți face un pas înapoi şi puteți privi totul de la distanţă. În a două parte a săptămânii veți fi foarte ocupat cu obligaţiile sociale. Vă luați multă energie din timpul pe care îl petreceți cu ceilalţi, dar s-ar putea să vi se pară prea mult.

Balanţă
Aveți o stare de bine, iar în drum spre muncă ajungeți să vă bucurați de micile plăceri ale vieţii. Vă simţiți inspirat şi dornic de viaţă. Aveți starea potrivită să vă îndrăgostiți şi sunt mari şanse să vi se întâmple asta în această săptămână. În zilele care urmează vă întâlniți cu un prieten pe care nu l-ați mai văzut de mult, iar revederea vă va binedispune. Le atrageți tuturor atenţia asupra frumuseţii lumii.

Scorpion
O persoană dragă v-a fost alături la bine şi la rău şi nu vă părăsește nici în perioada următoare, chiar dacă asta simţiți. A apărut o răceală, dar nu este sfârşitul lumii. Chiar dacă drama pare uriaşă la început, cu timpul lucrurile încep să se rezolve. Va trebui să faceți un mic compromis, dar dacă vreți ca prietenia voastră să continue, este necesar. La mijlocul săptămânii, cunoaşteți un om interesant, care vă va provoca la o discuţie.

Săgetător
Aveți foarte multe idei măreţe, dar nu prea ştiți ce să faceți ca să le puneți în practică. Este momentul să începeți să vă gândiți la detalii. Aveți multe de analizat, dar aveți şi prieteni care vor fi bucuroşi să vă ajute cu un sfat sau o perspectivă nouă asupra lucrurilor. Dacă cereți ajutorul unui prieten, este şi o ocazie bună să vă reconectați. Aşa cum vă gândiți la viitor, ar trebui să vă gândiți şi la oamenii pe care vreți să îi aveți în viaţă.

Capricorn
Aveți chef să fiți curajos şi chiar superficial, dar nu despre asta este vorba. De altfel, în nici una dintre zilele care urmează nu veți da curs acestor dorinţe. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le faceți neapărat. Gândiți-vă bine la o listă de priorităţi, iar în câteva zile veți reuşi să încheiați totul ca la carte. Apare o persoană pe care o cunoaşteți și vă atrage atenţia asupra unei probleme minore.

Vărsător
Cu cât mai mult vă uitaţi în trecutul familiei, cu atât mai multe aflați despre dumneavoastră. Istoria este destul de abstractă şi este greu de înţeles, mai ales că toată lumea are o altă perspectiva, dar va fi minunat să aflați lucruri noi. În zilele următoare, o conversaţie inteligentă cu cineva va lua o turnură neaşteptată, romantică. Dacă sunteți singur, nu dați înapoi.

Peşti
Aveți parte de câteva zile romantice. Poate primiți un mesaj drăguţ sau poate chiar o scrisoare, cert este că vă va binedispune, mai ales că nu ați mai trăit de mult astfel de experienţe. Această situaţie vă va copleși şi va fi greu să vă concentrați, dar vă veți simţi minunat. Vă simțiți pregătit să începeți o nouă relaţie, chiar dacă paşii vor fi timizi. Nu ezitați să vă asumați riscuri, chiar dacă nu ştiți foarte bine faptele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS