Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se rezolvă cu o oarecare întârziere. Sunt posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune. Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc.

Taur
Contactul cu străinătatea vă va favoriza. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colaboratorii vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă.

Gemeni
Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte că lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.

Rac
O zi excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră.

Leu
Va fi mare agitaţie la serviciu pe tot parcursul zilei. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Aţi putea face o investiţie sau aţi putea obţine un credit avantajos. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vă vor obliga la cheltuieli suplimentare. Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu!

Fecioară
Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a pune planurile în practică. La serviciu veţi avea parte de o zi agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor.

Balanţă
Nemulţumirile dumneavoastră sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei financiare. Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi!

Scorpion
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Aţi putea semna un contract avantajos sau aţi putea obţine o aprobare. Dacă plecaţi la drum sunt posibile surprize din partea mijlocului de transport.

Săgetător
Veţi avea ocazia să faci o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie. La serviciu atmosfera este desul de plăcută, deşi totul se derulează cu încetineală. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase.

Capricorn
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dumneavoastră în această perioadă.

Vărsător
Astăzi se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.

Peşti
Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori că aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări.

ȘTIRI VIDEO GdS