Berbec
Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou inspirat de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o zi destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. În cazul în care vi se propune o colaborare, mare atenţie, căci ar putea ascunde tot felul de capcane. Intuiţia este punctul forte pentru ziua de azi. Aveţi un program foarte încărcat.

Taur
În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiţi totul cu răbdare. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de călătorii sau afaceri. N-ar fi exclus să primiţi o veste îmbucurătoare de la un prieten aflat pe alte meleaguri. Sunteţi hotărât să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de câteva zile.

Gemeni
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă, căci vor exista situaţii în care nu veţi reuşi să vă faceţi înţeles. În relaţia cu părinţii lucrurile evoluează bine. Impulsul de moment ar putea să vă dea serios de furcă în această perioadă. Ar fi bine deci să vă gândiţi de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Nu este cazul să vă faceţi griji. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor.

Rac
Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. Unul dintre prieteni va avea nevoie de un sfat; găsiţi-vă timp şi pentru el! Este o zi bună pentru examene.

Leu
N-ar fi exclus să aveţi o controversă cu cineva din anturajul apropiat. De altfel, atmosfera va fi destul de tensionată, căci se vor ivi o mulţime de urgenţe pe ordinea de zi, iar aceasta ar putea avea repercusiuni asupra stării generale. Deciziile prompte nu vă sunt favorabile astăzi; gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei, care aşteaptă mai mult de la dumneavoastră.

Fecioară
Eforturile pe care va trebui să le faceţi în această zi vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Nu este cazul să mizaţi pe sprijinul celor din jur, care vor fi concentraţi pe alte proiecte. O activitate pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi întru totul şi va fi nevoie de un efort suplimentar. Veţi reuşi, însă, să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor.

Balanţă
Din punct de vedere sentimental, situaţia va fi destul de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Ar fi de dorit să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare şi toleranţă decât în mod obişnuit. Proiectele pentru timpul liber ar trebui regândite şi n-ar fi rău să purtaţi o discuţie cu prietenii pe această temă. Acordaţi mai multă atenţie sănătăţii! Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!

Scorpion
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această zi. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În plan profesional, eforturile dumneavoastră se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane cu funcţie. Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Săgetător
Vitalitatea dumneavoastră este în creştere. Şi din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă, de dat un examen sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce v-ar putea permite să obţineţi acordul acestuia într-o chestiune la care vă gândeaţi de mai mult timp.

Capricorn
Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă se vor arăta inspirate, mai ales dacă veţi asculta sfaturile celor din jur. Nu este exclus că una din rude să vă facă o surpriză cel puţin plăcută. Ar fi bine să nu ripostaţi, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Activităţile financiare pe termen lung vă vor favoriza, dându-vă ocazia să vă îmbunătăţiţi veniturile. Astăzi sunt bine aspectate planurile de viitor şi investiţiile financiare.

Vărsător
Iniţiativele din această perioadă se vor finaliza cu întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Dacă doriţi să faci o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă bine! Aţi putea avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri pe teme financiare. Cel mai bine ar fi să amânaţi câteva zile deciziile pe care doriţi să le luaţi în acest domeniu. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

Peşti
Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În anturajul apropiat veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută; nu este însă momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Oricum, în scurt timp lucrurile se vor lămuri într-un fel care vă va avantaja.