6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Pentru cei din zodia Berbecului, săptămâna care urmează se anunţă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient să le dea nativilor din Berbec o stare de permanentă iritabilitate. Aceste probleme vor avea, în principal, legătură cu serviciul şi pot strica imaginea Berbecilor la locul de muncă. Vor avea, în schimb, noroc la tot ce ţine de examene şi teste de orice fel. Se recomandă mai multă grijă în privinţa sănătăţii, mai ales a afecţiunilor dentare, care riscă să se agraveze mult în această perioadă.

Taur
Taurii vor avea o săptămână foarte bună sub aspectul vieţii sociale. Vor simţi nevoia să iasă în evidenţă, să cunoască lume nouă, să fie spirituali şi comunicativi. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru Tauri, se ştie că sunt, de regulă, persoane prietenoase, însă va avea consecinţe mai importante decât simpla stare de bine.

Gemeni
Pentru cei născuţi în Gemeni, săptămâna aduce veşti foarte bune pe plan financiar: vor primi tot felul de şanse de a-şi spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de sărbători nu strică nimănui. Vor fi mai veseli, mai optimişti şi mai toleranţi cu cei din jur şi această stare îi va ajuta să pună capăt unor mici conflicte, mai ales dacă sunt legate de membrii familiei.

Rac
Pentru Raci, zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Vor primi noi responsabilităţi profesionale, vor avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi se vor face remarcaţi. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum, dar nici nu vor întârzia prea mult. Până atunci, se recomandă grijă la felul în care gestionează banii.

Leu
Pentru Lei, săptămâna care urmează va fi destul de solicitantă, însă vor avea ocazia să facă tot ce le place lor: să organizeze, să dea ordine, să tune şi să fulgere în dreapta şi-n stânga şi să se văicărească. Deşi se vor face un pic nesuferiţi celor din jur, această atitudine dictatorială va da roade, de data asta, şi Leii vor reuşi să obţină tot ceea ce îşi propun. Să fie atenţi la sănătate, un consum nervos prea mare le va face probleme cu somnul şi digestia.

Fecioară
Fecioarele îşi fac încă de pe-acum planuri de sărbători: pe cine vor invita, cât le va costa totul, câte zile libere îşi vor lua, ce cadouri vor cumpăra etc. Asta este, pentru ele organizarea e a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani şi va fi nevoie ca Fecioarele să facă demersuri suplimentare pentru a obţine ceva în plus faţă de veniturile obişnuite.

Balanţă
Pentru Balanţe, cuvântul de ordine al acestei săptămâni este enervarea. În special la serviciu. Cineva nu le place şi încearcă să le facă viaţa amară. Vor avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, le vor strica săptămâna. Trebuie însă să încerce să-şi păstreze calmul, dacă vor să fie cele care râd la urmă. Financiar, lucrurile stau ceva mai bine: Balanţele vor avea ocazia să-şi recupereze nişte investiţii, sau împrumuturi, sau să primească unele cadouri de valoare.

Scorpion
În zilele următoare, Scorpionii vor avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi, altfel aceste necazuri se vor agrava. În schimb, se pot echilibra relaţiile cu membrii familiei, mai ales în cazul conflictelor legate de bani.

Săgetător
Săptămâna Săgetătorilor se va învârti în jurul dragostei. Mai bine zis, a necazurilor care pornesc de la ea. Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia partenerului. Deşi Săgetătorii ştiu, de obicei, să se detaşeze de astfel de probleme, de această dată vor pune totul la suflet, vor deveni pesimişti şi vor neglija toate celelalte aspecte ale vieţii. Latura profesională va sta în umbră, pentru moment, toate proiectele vor fi amânate.

Capricorn
Evoluţia săptămânii Capricornilor va depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele nativilor din această zodie vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este recomandat să-şi folosească la maximum puterea de convingere şi negociere, dacă vor să aibă de câştigat. La serviciu, să fie ceva mai atenţi la atitudinea pe care o au faţă de colegi.

Vărsător
Săptămâna Vărsătorilor se va învârti în jurul călătoriilor. Îşi vor face planuri de excursii şi vizite sau vor primi chiar ei vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile destul de plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Vărsătorii care trebuie să ia decizii importante în acest sens se vor trezi puşi în dificultate de existenţa mai multor variante la fel de îmbietoare.

Peşti
Pentru Peşti se anunţă o săptămână destul de liniştită. Profesional, vor primi nişte oferte care i-ar putea ajuta să evolueze, dar vor avea destul timp să reflecteze asupra lor. Cu banii nu vor sta rău, dar nici nu e cazul să se aştepte la câştiguri însemnate în această perioadă. Îşi vor face unele griji din cauza unui prieten care nu mai dă nici un semn, însă nu e cazul să se gândească la ce e mai rău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS